Talouspäällikkö

Etsimme Nordic Troutille innostunutta ja kehitysnälkäistä Talouspäällikköä toimimaan organisaatiomme ja toimitusjohtajamme tukena sekä liiketoimintamme sparraajana.

Talouspäällikkönä vastaat oikean taloudellisen tiedon tuottamisesta, yritysten talouden prosesseista ja niiden kehityksestä, sekä sisäisen ja ulkoisen laskennan ja raportoinnin kokonaisuuksista. Toimit talousosaston esimiehenä huolehtien myös IT- ja henkilöstöhallinnosta ja osallistut resurssina muiden liiketoimintaprosessien kehitystyöhön. Tehtävässä raportoit toimitusjohtajalle.

Nordic Troutilla on yrityksiä sekä Suomessa että Ruotsissa. Tällä hetkellä tilitoimisto hoitaa kirjanpitoon ja muuhun taloushallintoon liittyviä tehtäviä. Lisäksi tiimissäsi tulee työskentelemään kaksi muuta talouden ammattilaista.

Toimintamme on joustavaa. Voit istua missä tahansa toimipisteessämme: Turku, Föglö tai Sastamala. Myös etänä työskentely on vaihtoehto.

 

Toivomme sinulta

Sinulla on kokemusta talouden eri prosessien hallinnasta, kuten kirjanpidosta, tilinpäätöksistä, sisäisestä- ja ulkoisesta raportoinnista sekä budjettien ja ennusteiden laatimisesta. Jatkuva parantaminen, suunnitelmallisuus ja järjestelmällisyys ovat sinulle luontainen tapa toimia.

Tunnet alan lainsäädäntöä ja käytät erilaisia talouden hallinnan ohjelmia ja Exceliä sujuvasti. Suomen, ruotsin ja englannin kielitaitosi ovat kaikki hyvällä tasolla, ja pystyt kommunikoimaan näillä kielillä.

Koulutustaustasi on tehtävään soveltuva ja korkeakoulutasoinen. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot, toimintatyylisi on kehityshakuinen, määrätietoinen ja vastuullinen, itsenäinen ja yhteistyökykyinen, ja sinulla on kiinnostusta laaja-alaiseen sekä vastuulliseen tehtäväkenttään.

 

Tarjoamme sinulle

Nordic Troutilla on matala organisaatio, jossa oman työn jälki aidosti näkyy ja sinulla on todellinen mahdollisuus vaikuttaa. Olemme kasvattamassa toimintaamme, pääset siis kasvamaan yrityksen mukana ja saat pitkälti vapaat kädet muokata omaa rooliasi.

Yritys toimii kasvavalla kansainvälisellä alalla, joten sinulla on erinomainen tilaisuus päästä mukaan kehitykseen!

Tehtävässä työskentelet tiiviissä yhteistyössä omistajakonsernien kanssa. Toimintamme on pitkäjänteistä ja stabiilia, sillä tuotantomme tapahtuu aina kolmen vuoden sykleissä. Elävä varastomme (biomassa) erottaa meidät monista muista toimijoista ja luo oman, mielenkiintoisen kulman liiketoimintaan.

 

Hae mukaan

Hae tehtävään maanantaihin 17.5.2021 mennessä osoitteessa eezypersonnel.fi. Tehtävästä voit kysyä lisätietoa Eezy Personnel Oy:n seniorikonsultilta Johanna Aholalta, p. 0400 739 308.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Nordic Trout

Nordic Trout kuuluu Nordic Fish -konserniin, jonka omistaa perheyritys Kalaneuvos. Nordic Trout on Suomen ja Ruotsin isoin kalankasvattajayritys, liikevaihto oli viime vuonna 30 miljoonaa euroa. Nordic Trout tuottaa kasvatettua ruokakalaa. Päätuotteemme on kirjolohi ja kirjolohenmäti.

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!