Tammerkosken Nuorkauppakamari - Jäsenhaku 2021

Paikallisesti vaikuttava Tammerkosken Nuorkauppakamari täydentää jäsenistöään vuosittain alle 40-vuotiailla ammattilaisilla. Tulevan vuoden 2021 jäsenhaku on nyt käynnistynyt.

Olemme tunnettu yhteiskunnallinen ja elinkeinoelämän vaikuttaja, jonka ensisijainen tehtävä on kehittää jäsentensä verkostoja sekä johtajuus- ja työelämätaitoja. Jäsenistömme koostuu monipuolisesti eri toimialojen ammattilaisista, toimihenkilöistä eri alojen yrittäjiin. Valitsemme riveihimme motivoituneita henkilöitä, jotka ovat kiinnostuneita kehittämään itseään, liiketoimintaansa, nuorkauppakamaria ja yhteiskuntaa – ja joilla on sopivasti pilkettä silmäkulmassa.

Mitä voimme antaa sinulle?

  • Olemme kiinnostuneita siitä, mitä osaat ja mitä näistä taidoista haluat hyödyntää toiminnassa tai opettaa myös muille. Vastapainona annamme sinulle hedelmällisen ympäristön, jossa voit kehittää johtamistaitojasi erilaisissa projekteissa tai hallitusvirossa. Voit myös kehittää henkilökohtaisia ominaisuuksiasi osallistumalla koulutuksiin, yritysvierailuihin sekä kokous- ja seminaarimatkoille kotimaassa ja ulkomailla. Verkostoituminen on vahvasti läsnä ja voimme avata sinulle ovia erilaisiin mahdollisuuksiin.

Mitä mahdollisuuksia toiminta antaa?

  • Aktiivisuus omalla tyylilläsi on tärkein ominaisuus. Lähtökohtaisesti etsimme jäseniksi jo työelämässä vaikuttavia henkilöitä ja työelämän taustasi voikin olla kaikkea toimittajan, yrittäjän ja toimitusjohtajan välillä. Tärkeintä on, että olet halukas kehittämään itseäsi ja antamaan omaa osaamistasi muille. Sitä enemmän saat, mitä enemmän osallistut.
  • Organisoimme vuosittain yhdessä paikallisten toimijoiden kanssa noin 15 erilaista projektia, joissa sinulla on mahdollisuus päästä oppimaan asioita, joita voit hyödyntää myöhemmin työelämässä. Toteutamme muun muassa seuraavia yhteiskunnallisesti vaikuttavia projekteja: Joulupuu Tampere -hyväntekeväisyyskeräys, Tampere Business Meet, nuorten Liekeissä!-yrittäjyystapahtuma, Värityskirja ja Vuoden Työnantaja.
  • Järjestämme jäsenillemme monipuolisia koulutuksia ja kuukausitapahtumia liiketoimintaan ja itsensä kehittämiseen liittyen. Saat jo koejäsenvuotenasi mahdollisuuden päästä osallistumaan järjestelyihin ja pääset kasvattamaan verkostoasi.
  • Kokousmatkoilla pääset nauttimaan yhdessäolosta, kouluttautumaan ja laajentamaan verkostojasi Suomen muiden nuorkauppakamarilaisten kanssa.

Nyt on siis ainutlaatuinen mahdollisuus hypätä mukaan junaan, joka ottaa vain kerran vuodessa matkustajia kyytiin!

Toivomme, että kerrot hakemuksessasi napakasti taustasi, osaamisesi, miksi haluat mukaan ja mitä ajattelet sen antavan sinulle. Kerro myös millainen tekijä olet, mitkä ovat kehityskohteesi ja minkälainen tekeminen motivoi sinua.

 

Haun aikataulu ja prosessin kulku:

Haun päättymisen jälkeen MEC-toimikunta (Member Election Committee) lukee hakemukset ja valitsee jatkoon soveltuvimmat henkilöt.

MEC-toimikunta haastattelee potentiaalisimmat koejäsenkandidaatit alla olevina päivinä ja tieto haastatteluihin kutsuttaville tulee 1.11. sähköposteihin, joten tarkkaile tuolloin mailiasi. Ja merkitse myös etukäteen päivät jo kalenteriisi mahdollista haastattelua silmällä pitäen. Haastattelut järjestetään Tampereen keskustassa klo 17-21 välisenä aikana myöhemmin ilmoitettavassa paikassa ja niiden kesto on 30 min./hlö.

  • to 5.11. klo 17:00 Tampereen keskustan läheisyydessä
  • to 12.11. klo 17:00 Tampereen keskustan läheisyydessä
  • ma 16.11. klo 17:00 Tampereen keskustan läheisyydessä

Päätökset tehdään viikolla 49. Valituiksi tulleet uudet koejäsenet hyppäävät mukaan toimintaan tammikuun 2021 alussa.

 

Lisätiedot

Lisätietoja jäsenhausta antaa vuoden 2021 Tammerkosken Nuorkauppakamarin valmistautuva puheenjohtaja

Kaisu Aarno-Kaisti,  kaisu.aarno-kaisti@jci.fi  | 050 3848543

Täytä tietosi hae tätä työpaikkaa-painikkeen kautta ja muista liittää mukaan hakemuksesi sekä CV.

 

Haluaisitko tutustua toimintaan ennen jäseneksi hakemista? Tule poikkeamaan Tammerkosken Nuorkauppakamariin -afterworkille

Tervetuloa torstaina 8.10.2020. klo 17.30 Tampereen keskustorille Cake House Caféhen tutustumaan rennossa afterwork hengessä Tammerkosken Nuorkauppakamarin toimintaan sekä sen jäseniin. Illan aikana verkostoidutaan, saat tietoa meistä ja voit ottaa puheeksi mietityttäviä asioita toimintaan ja koejäsenhakuun liittyen.

Lisätietoa tapahtumasta:

Tammerkosken toiminnassa oppiminen voi tapahtua myös vapaamuotoisemmin. Vuonna 2018 lopussa teimme kamarille oman biisin ja siihen kuvitetun musavideon, jonka tekemiseen osallistui yli 50 jäsentämme. Aika hyvä meininki – vai mitä?

Tampere Business Meet - tapahtuman after movie

Haku alkaa ja päättyy

Tammerkosken Nuorkauppakamari

Tammerkosken Nuorkauppakamari – Tulevaisuuden johtajuuden ja henkisen kasvun Nuorkauppakamari

Tammerkosken Nuorkauppakamari ry on Suomen toiseksi suurin nuorkauppakamari ja kuulumme osaksi Suomen Nuorkauppakamareita.

Vuosille 2019-2021 tehdyn strategiamme mukaisesti:

  • Missiomme on Jäsenten kehittyminen johtajuudessa
  • Visiomme on Pirkanmaalaisen johtajuuden uudistaja

Tammerkosken Nuorkauppakamari ry on vuonna 1981 perustettu, Tampereella toimiva aktiivinen järjestö. Varsinaisia jäseniä meillä on tällä hetkellä 129 ja, elinikäisen jäsenyyden ansainneita senaattoreita (30) sekä kunniajäseniä (9) – unohtamatta tukena ja mukana toimivia seuralaisia.

Jäsenistö työskentelee yritysmaailman eri aloilla, suurin osa vaativissa asiantuntijatehtävissä, keskijohdossa tai yrittäjinä. Jäsenemme ovat aktiivisia aloitteen- ja tuloksentekijöitä, jotka haluavat kehittää valmiuksiaan toimia mielipidevaikuttajina.

Kamarissamme toteutetaan useita projekteja, tapahtumia ja kilpailuja, sekä jaetaan tunnustusta ja palkintoja ansioituneille tamperelaisille.  Merkittävimpiä yhteiskunnallisesti vaikuttavia tapahtumia tai projekteja ovat, Tampere Business Meet, nuorten yrittäjyyttä tukeva Liekeissä-tapahtumaJoulupuu  Tampere- Hyväntekeväisyyskeräys vähäosaisten perheiden lapsille, Vuoden Positiivisin Tamperelainen -kilpailu sekä Pirkanmaan Vuoden Työnantaja- kilpailu. Järjestämme yhteistyössä Tampereen Nuorkauppakamarin kanssa vaikuttajaseminaarin, jossa jaamme vuosittain Tampereen alueen kulttuurin edistämisestä JussinHessun-kulttuuripalkinnon.

Nuorkauppakamaritoiminnassa on mahdollisuuksia vaikuttaa aina paikallisesta tasolta kansainväliselle tasolle. Joten haasteet ja tekeminen ei tässä järjestössä lopu varmasti kesken.

Tsekkaa tästä Suomen Nuorkauppakamarien video, mitä toimintamme voisi tuoda sinulle!

Sijainti: Tampere
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!