Team Leader, Accounts Payable (fixed-term)

 

Oletko taloushallinnon ammattilainen, joka innostuu monipuolisista tehtävistä ja toiminnan kehittämisestä? Onko sinulla vahvaa osaamista ostoreskontran tehtävistä ja kiinnostaako sinua automaation hyödyntäminen taloushallinnossa?

VTT on yksi Euroopan johtavista tutkimusorganisaatioista ja yhteistä meille VTT:läisille on uteliaisuus, halu oppia uutta ja löytää ratkaisuja aikamme suurimpiin haasteisiin. Tutkijoiden lisäksi meillä työskentelee iso joukko muita ammattilaisia mahdollistamassa laadukkaan tutkimuksen toteutumista.


Haemme nyt motivoitunutta tiimipäällikköä vuoden kestävään määräaikaisuuteen ostoreskontratiimiin.
 

Ostoreskontratiimi on osa Group Accounting and Finance -palvelualuetta, jonka tavoitteena on tuottaa laadukasta ja asiantuntevaa palvelua koko VTT -konsernille. Yhdessä tiimisi kanssa tehtävänäsi on vastata VTT konsernin osto- ja matkalaskujen asiatarkastuksesta, ostoreskontrasta sekä maksuliikenteestä ja niihin liittyvistä järjestelmistä. Taloushallinnon näkökulmasta VTT:n erityispiirteenä on talouden eriyttäminen liiketoimintaan ja ei-taloudelliseen toimintaan sekä tavanomaisesta poikkeava arvonlisäverokäsittely
 

Työtehtävät

Tiimipäällikkönä vastaat yhdessä tiimisi kanssa osto- ja matkalaskujen asiatarkastuksesta
ostoreskontrasta ja maksuliikkeestä sekä näihin liittyvistä järjestelmistä. Osallistut aktiivisesti käytännön työhön ja lisäksi tavoitteenasi on myös tiimin toiminnan jatkuva kehittäminen ja uusien toimintatapojen jalkauttaminen.
 

Odotamme sinulta

  • Kokemuksen kautta syntynyttä kokonaiskuvaa taloushallinnon prosesseista
  • Tradenomin tutkintoa tai vastaavaa tehtävään soveltuvaa koulutusta
  • Arvonlisäverotuksen ymmärrystä ja kirjanpidon osaamista
  • Suomen ja englannin kielen taitoa

 

Kokemus käyttämistämme järjestelmistä on eduksi (Rondo R8, M2, Oracle EBS, OpusCapita), samoin kokemus robotiikan ja automaation hyödyntämisestä taloushallinnossa.

Henkilönä olet avoin, palveluhenkinen ja toimit sujuvasti yhteistyössä muiden kanssa. Työskentelyotteeltasi olet tarkka ja huolellinen, mutta samalla hahmotat hyvin myös kokonaisuuksia. Ajoittaisen kiireen keskelläkin säilytät myönteisen asenteesi.

Aiempi kokemus esihenkilönä työskentelystä katsotaan eduksi tehtävään, mutta ennen kaikkea tärkeää on aito halu olla oman roolisi kautta tukena ja mahdollistamassa tiimin sujuva toiminta. Esihenkilönä ohjaat kannustavalla ja valmentavalla otteella tiimiä asetettuja tavoitteita kohti.

 

Tarjoamme

VTT:llä pääset osaksi kannustavaa ja inspiroivaa työyhteisöä, jossa kohtaavat huippututkimus, innovaatiot ja parhaat osaajat. Meillä henkilöstön hyvinvointi on keskiössä ja tarjoamme monipuolisia hyvinvoinnin keinoja työssä onnistumisen tueksi.


Tarjoamme monipuolisia työtehtäviä, mahdollisuuden kehittää tiimin toimintatapoja ja taloushallinnon prosesseja ja kehittyä itse taloushallinnon osaajana ja esihenkilönä.

 

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa 23.10. klo 9-10 ja 2.11. klo 11-12 Anna Maria Nuutila, VP Group Finance and Treasury, puh. +358503460342.

Jätäthän hakemuksesi ja CV:si mahdollisimman pian ja viimeistään 4.11.2020.

.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Määräaikaisuus, kokopäiväinen

VTT

VTT is a visionary research, development and innovation partner. We drive sustainable growth and tackle the biggest global challenges of our time and turn them into growth opportunities. We go beyond the obvious to help the society and companies to grow through technological innovations. We have over 75 years of experience of top-level research and science-based results. VTT´s turnover and other operating income is 258 M€. VTT is at the sweet spot where innovation and business come together.

VTT – beyond the obvious.

Sijainti: Tekniikantie 21, Espoo

 

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!