Team Leader

Tule tuottamaan erinomaisia asiakaskokemuksia kanssamme!

Toimintojen kasvaessa haemme Varkauden yksikköömme uutta tiiminvetäjää, eli Team Leaderia. Pääset työskentelemään porukassa, jossa vallitsee hyvä yhteishenki ja tekemisen meininki. Jokaiselle työntekijällemme rakennetaan yksilöllinen urapolku omien vahvuuksien ja kiinnostuksen kohteiden mukaisesti. Meillä pääset siis kehittymään sekä kehittämään.

Haluaisitko päästä kannustamaan muita yhä parempiin suorituksiin? Onko sinulla jo kokemusta asiakasrajapinnassa toimimisesta; myynnistä, ratkaisujen etsimisestä tai asiakaspalvelusta? Entäpä valmentamisesta? Ehkäpä myös kaupallinen koulutus löytyy? Mikäli vastasit edellisiin kyllä, niin toivoisimme että lähettäisit meille hakemuksesi!

Tässä vielä hieman tietoa meistä:

Call Waves tunnetaan reiluna työnantajana, joka maksaa kiinteää palkkaa. Olemme yksi harvoista alallamme toimivista yrityksistä, joka noudattaa ICT-alan työehtosopimusta.

Meiltä löytyy hommia jokaiseen elämäntilanteeseen ja arvostamme ihmisten erilaisuutta. Työajat räätälöidään työntekijöiden toiveiden mukaisesti ja meillä voi joustavasti tehdä töitä vaikkapa etänä.

Olemme toimineet alalla jo melkein 20 vuotta aidosti suomalaisena ja savolaisena yrityksenä. Omistajapohjamme on vakaa; omistajamme ovat Varkauden kaupungin kehitysyhtiö Navitas Kehitys Oy sekä toimitusjohtajamme Riitta.

Vaikka toimimme Kuopiosta, Mikkelistä ja Varkaudesta käsin, on työkenttänämme koko maailma. Asiakkainamme on sekä suuria kansainvälisiä yrityksiä että kotimaisia menestyjiä.  Olemme erikoistuneet vakuutus-, rahoitus-, energia-, liikenne– ja verkkokauppa-alojen toimeksiantoihin.

Työntekijämme ovat viihtyneet talossa pitkään lämminhenkisen yrityskulttuurimme, loistavan tiimihenkemme sekä vaihtelevien työtehtävien ansiosta. Hyvällä asenteella pääset meillä pitkälle. Haluaisitko sinäkin olla osa tarinaamme?

Tarjoamme:

  • reilun palkan
  • kattavan koulutuksen ja jatkuvan valmennuksen
  • tukea liikuntaan ja kulttuuriin, palkalliset taukoajat
  • loistavan työyhteisön
  • kouluttautumismahdollisuuksia tutkintoihin saakka
  • yksilöllisen urapolun

Lisätietoja tehtävästä sähköpostitse osoitteesta cwrekry@callwaves.fi

Haku alkaa ja päättyy

Call Waves Solutions Finland Oy

Kampikuja 4 78200 Varkaus Savilahdenkatu 10 A 50100 Mikkeli Asemakatu 7 70100 Kuopio

Puhelin: +358 20 7191 350
Sijainti: Kampikuja 4, 78200 Varkaus
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!