Teknikko, sähkötekniset mittauslaboratoriot

Etsitkö merkityksellistä työpaikkaa, jossa on oikeasti mahdollisuus vaikuttaa? 

VTT on yksi Euroopan johtavista tutkimus- ja teknologiaorganisaatioista. VTT:llä sinulla on mahdollisuus olla osa innovatiivista ja mielenkiintoista työyhteisöämme, sekä oppia ja kehittyä tiimikavereidesi tuella. Meillä sinua odottaa yli 2000 rohkaisevaa ja inspiroivaa kollegaa yli 40:stä eri kansallisuudesta ympäri Suomen. 

 

Etsimme nyt teknikkoa sähköteknisten mittauslaboratorioiden kehittämiseen ja ylläpitoon. 

VTT:llä on kvanttiteknologian tutkimukseen keskittyvä tiimi, jossa tehdään paljon sähköisiä mittauksia muutamassa laboratoriossa Espoon Otaniemessä. Mittauslaboratorioista vastaavana teknikkona olet osa tiimiä, joka kehittää tulevaisuuden teknologioita mm. kvanttilaskentaan ja uusiin antureihin. Pidät huolen mittauslaboratorioiden käytännön järjestelyistä ja kehität niitä jatkuvasti yhdessä alan huippututkijoiden kanssa. Tutkimustyö on luonteeltaan jatkuvasti muuttuvaa, joten tässä työssä tuskin näet kahta samanlaista viikkoa ja pääset kehittämään ratkaisuja mitä moninaisimpiin ongelmiin. Sinulta ei vaadita kvanttiteknologian tuntemusta. 

Teknikkona tiimissämme tehtäväsi pitää sisällään seuraavat vastuut: 

Kehität ja ylläpidät sähköteknisiä mittauslaboratorioita. Teet mittauksia yhteistyössä tutkijoiden kanssa. Kehität mittausjärjestelyjen mekaanisia ja/tai sähköisiä osia. 

Vastuullesi kuluvat mm: 

  • Mittauksissa avustaminen (koulutetaan työssä) 

  • Jäähdyttimien (nk. kryostaattien) jäähdyttäminen/käyttäminen (koulutetaan työssä) 

  • Laboratorioiden järjestyksen ylläpitäminen 

  • Tarvikkeiden inventointi ja tilaaminen 

  • Laitehuoltojen järjestelyt valmistajien kanssa 

  • Käytäntöjen kehittäminen ja niihin liittyvän kirjallisen ohjeistuksen laatiminen 

Riippuen taustastasi, työhösi voi kuulua myös esimerkiksi: 

  • Mittausjärjestelyiden mekaanistien osien suunnittelua (tutkijoiden toiveiden pohjalta) 

  • Piirilevyjen suunnittelua mittauksiin (tutkijoiden toiveiden pohjalta) 

  • 3D-tulostusta 

  • Ohjelmointia/automaatiota 

Työssäsi kommunikoit sekä suomeksi että englanniksi muiden tiimiläisten kanssa. 

 
Odotamme sinulta: 

Sinulla voi olla esimerkiksi automaatioasentajan tutkinto tai vaikkapa kellosepän koulutus yhdistettynä elektroniikkataustaan. Innostus ongelmanratkontaa kohtaan, hyvät tiimityötaidot ja halu oppia uusia asioita ovat välttämättömiä. Odotamme, että sinulla on kyky ja halu viedä asioita eteenpäin itsenäisesti. 
 

Toivomme, että olet: 

Sinun tulisi olla innostunut uudesta tekniikasta ja kiinnostunut ratkaisemaan joustavasti käytännön ongelmia yhdessä tutkijoiden kanssa. Arvostamme järjestelmällistä lähestymistapaa työhön, kärsivällisyyttä ja keskittymiskykyä huolehtia myös työn yksityiskohdista sekä hyvää yhteishenkeä. 
  

Tarjoamme sinulle: 

VTT:llä pääset osaksi kannustavaa ja inspiroivaa työyhteisöä, jossa kohtaavat huippututkimus, innovaatiot ja parhaat osaajat. Meillä henkilöstön hyvinvointi on keskiössä ja tarjoamme monipuolisia hyvinvoinnin ja osaamisen kehittämisen keinoja työssä onnistumisen tueksi. 

Kanssamme pääset tekemään valoisampaa tulevaisuutta sekä ratkaisemaan aikamme merkittävimpiä globaaleja haasteita. 

 
Kiinnostuitko tehtävästä ja haluaisit kuulla lisää? 

Lisätietoja tehtävästä antaa Joonas Govenius, Research Team Leader, e-mail: joonas.govenius@vtt.fi, puh: +358 40 189 8624. Kesälomien takia vastaukset saattavat heinäkuussa viipyä hiukan pidempään. 

Toivomme, että olet kiinnostunut liittymään joukkoomme, joten lähetäthän CV:si ja hakemuksesi palkkapyyntösi kanssa mahdollisimman pian, mutta viimeistään 31.8.2020.  Aloitamme haastattelut jo hakuajan aikana. 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen tehtävä

VTT

VTT is a visionary research, development and innovation partner. We drive sustainable growth and tackle the biggest global challenges of our time and turn them into growth opportunities. We go beyond the obvious to help the society and companies to grow through technological innovations. We have over 75 years of experience of top-level research and science-based results. VTT´s turnover and other operating income is 258 M€. VTT is at the sweet spot where innovation and business come together.

VTT – beyond the obvious.

Puhelin: +358 20 722 111
Sähköposti: recruitment@vtt.fi
Sijainti: Vuorimiehentie 3, Espoo
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!