Tekninen asiantuntija

Me Fira Modules Oy:ssä olemme päättäneet tuoda rakennusalalle jotain aivan uutta. Rakennusala on viisi kertaa autoteollisuuden kokoinen toimiala, jossa tuote-, teknologia- ja designosaamiselle voi haastaa perinteiset ajattelumallit kertarysäyksellä. Me ollaan päätetty tehdä se kylpyhuoneiden Teslalla, Bathroom 2.0 -tuoteperheellä.

 

Tuoteperheen kehitys on tehty huippusuunnittelijoiden ja teollisten muotoilijoiden voimin ja yhdessä asiakkaiden kanssa. Kokoonpanolinjasto on käynnistetty vuoden 2020 alussa, hyödyntäen huipputason prosessiosaamista laivanrakennusteollisuudesta.

Tarvitsemme tiimiimme tekniseksi asiantuntijaksi tulevaa huippuammattilaista, joka auttaa rakennuttajia, rakennusliikkeitä ja suunnittelijoita tuotteemme kanssa eteenpäin. Fira Modulesin tiimi on pieni ja siksi tekemään pääsee monenlaista, mutta ainakin seuraavat tehtävät kuuluvat toimenkuvaan:

  • Tukea asiakkaan suunnitteluprosessia
  • Integroida ratkaisumme asiakkaan projekteihin ja rakennusmenetelmiin
  • Palvella asiakkaita ja sidosryhmiä erityisesti rakentamisen aikana
  • Projektinhoidon toteuttaminen ja kehittäminen
  • Osallistua ratkaisukehitykseen

Jotta menestyt tehtävässä, sinulla pitää olla rohkeutta olla aktiivisesti yhteydessä asiakkaisiin ja sidosryhmiin, energiaa työskennellä heidän kanssaan ratkaisujen muodostamiseksi ja kykyä ohjata hankkeita onnistuneen lopputuloksen saamiseksi. Halu auttaa asiakasta onnistumaan on se kaikkein tärkein ominaisuus, sillä sitä varten Fira Modules on olemassa. Olemme vielä alkuvaiheen yritys, joten sinun pitää kestää epävarmuutta ja vakiintuneiden toimintatapojen puutetta.

 

Meidän tiimissä pääset mukaan rakentamaan menestystarinaa uudelle tuotteelle alusta alkaen. Pääset mukaan kokemaan alkuvaiheen onnistumiset ja epäonnistumiset. Mahdollisuudet kasvaa ja kehittyä liiketoiminnan kasvun mukana ovat merkittävät.

Kokemus RAK- ja LVIS- asioista ja suunnittelijoiden kanssa työskentelystä sekä rakennusalan tuntemuksesta katsotaan eduksi.

Tehtävässä sinun tulee tuntea tuotteemme läpikotaisin teknisiltä yksityiskohdiltaan. Sinun ei tarvitse olla valmiiksi kylpyhuoneiden ammattilainen, mutta kiinnostus rakennus- ja LVIS-tekniikkaan ja teknisiin detaljeihin on tärkeää menestymisen kannalta.

 

Tutustu Fira Modulesiin.

Lue lisää firalaisuudesta täältä.

Lisätiedot ja kysymykset - Sales Director Henry Salo +358 50 590 2091 tai henry.salo@fira.fi

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Fira

Fira on rakennusalaa uudistava kasvuyritys, joka rakentaa kaupunkia ihmisten kanssa ja luo mahdollisuuksia uudelle liiketoiminnalle. Fira-konserniin kuuluu asuntoja, liike- ja toimitiloja, modernisointia ja putkiremontteja päätoteuttajana tekevä Fira Oy sekä digitaalisia ja modulaarisia palveluja kehittävä älypalvelut. Fira-konsernin pääkonttori sijaitsee Vantaan Technopoliksessa, ja vuonna 2019 konsernin liikevaihto oli 217,8 miljoonaa euroa.

Sijainti: Teknobulevardi 3-5, 01530 Vantaa

Kaupungit kasvavat ja elävät ihmisten mukana, asukkaiden ehdoilla. Toteutamme uudis-, korjaus-, linjasaneeraus- ja asuntorakentamishankkeita. Etsimme rohkeasti uudenlaisia toimintamalleja esimerkiksi yhteisörakentamisesta ja verkostomaisista toimintatavoista. Firalainen sananlasku sanoo ”Jos haluat mennä nopeasti, mene yksin. Jos haluat mennä pitkälle, mennään yhdessä.” 

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!