Tekninen dokumentoija

                                              

Haemme nyt Signode Finland Oy:lle hyvähenkiseen ja nuorekkaaseen joukkoon Maskuun Sinua 

 

TEKNINEN DOKUMENTOIJA

 

Toimenkuva on uusi ja kansainvälinen sisältäen kolmen, eri maissa sijaitsevan yksikkömme dokumentoinnin koordinoinnin. Olennaisia osia tehtävässä ovat:

                         

  • asiakasdokumentaation (käyttö- ja huolto-ohjeet) sisällöntuotanto ja versiohallinta
  • projektikohtaiset muutokset asiakasdokumentaatioon
  • kieliversioiden ylläpito ja hallinta
  • koulutusmateriaalin sisällöntuotanto ja versiohallinta
  • yrityksen sisäisen teknisen dokumentaation (tekniset tiedotteet, tekniset erittelyt, myynnin tukimateriaali, jne.) sisällöntuotanto ja versiohallinta

 

Koulutuksesi on vähintään AMK-tasoinen ja mieluiten tekninen. Olet perehtynyt dokumentaatioon liittyviin säännöstöihin, vaatimuksiin ja standardeihin. Arvostammekin jo muutaman vuoden kokemusta teknisen dokumentoinnin parista. Tehtävässä työskennellään eri sidosryhmien kanssa (suunnittelu, tuotanto, myynti, markkinointi, huolto), joten omaat sujuvan kirjoitustaidon lisäksi tietoteknisiä sekä kommunikointi- ja tiimityötaitoja. Suomen ja englannin sujuva suullinen ja kirjallinen osaaminen ovat välttämättömiä, muut kielet plussaa.  

 

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtävän erinomaisesti menestyvässä yrityksessä kilpailukykyisin eduin.

 

Hakua koskeviin tiedusteluihin vastaa seniorikonsultti Pekka Loponen, Eezy Personnel, puh. 040 556 0905, pekka.loponen@eezy.fi tavoitettavissa parhaiten ti 27.04. klo 15-16 ja ma 03.05. klo 15-16.

 

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi CV:n kera viimeistään 17.05 mennessä sivuillamme osoitteessa https://www.eezypersonnel.fi/avoimet-tyopaikat/

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Signode Finland Oy

Signode Finland Oy on yksi maailman johtavista automaattisten kiristekalvokäärintäkoneiden ja huoltopalveluiden toimittajista. Jo yli 7000 Octopus -konetta on toimitettu yli sataan eri maahan. Olemme osa Signodea, joka koostuu yli sadasta eri puolilla maailmaa toimivasta yrityksestä, jotka ovat erikoistuneet ainutlaatuisten pakkauskoneiden ja -materiaalien valmistukseen. Signode on teollisen pakkaamisen edelläkävijä, joka on vuosikymmenten saatossa kehittänyt lukuisia alaa mullistaneita materiaali-, prosessi- ja automaatiotekniikan asiakaskeskeisiä innovaatioita.

Sijainti: Ruskontie 16
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!