Tekninen harjoittelija (sähkö / rakentaminen), kesätyö

Haemme kesäksi teknisiä harjoittelijoita rakentamisen yksikköön. Useat projektit vaativat paljon tekijöitä ja monenlaista osaamista. 

Teknisenä harjoittelijana osallistut monipuoliseen infrarakentamisen työnjohto- tai asennustehtäviin. 

Voit olla jo alan kokenut konkari tai urasi alussa oleva tulevaisuuden tekijä, sillä lopullinen tehtävänkuvauksesi ja työtehtäväsi muodostetaan koulutuksesi, kokemuksesi, osaamisesi ja oman mielenkiintosi perusteella. 

Odotamme sinulta sopivaa teknistä koulutusta. Olet esimerkiksi sähkö- infra tai rakennusalan opiskelija. Odotamme halua oppia uusiin työtehtäviin ja hyviä ryhmätyöskentelytaitoja. 

Aiempi työkokemus katsotaan eduksi, mutta tärkeintä on sittenkin aito halu rakentaa jotain todella merkityksellistä – Raide-Jokeria, pääkaupunkiseudun modernia kaupunkiraitiotietä, Tampereen Ratikkaa tai rakentamisen projekteja ympäri Suomen. Urakoillamme rakennamme rata- raitiotietekniikka, siltoja ja katuja, sekä ajojohtoja, sähkönsyöttöasemia, turvalaitteita, liikennevaloja, katuvalaistusta ja tietoliikenneverkkoja.

Työpisteesi voi olla Helsinki, Tampere tai esimerkiksi Riihimäki, Lappeenranta, Imatra. 

Lisätietoja tehtävästä antavat rakentamisen resurssipäälliköt: 

Raitiorakentaminen Raide-Jokeri ja Tampereen Ratikka: Laura Nevalainen, sähköpostitse laura.nevalainen@nrcgroup.fi, puhelin 0407545665

Sähkörakentaminen: Jenni Alapukki, sähköposti jenni.alapukki@nrcgrpoup.fi, puhelin 0408645333 tai Mika Keronen, sähköposti mika.keronen@nrcgroup.fi, puhelin 0408634663

Ratarakentaminen: Anitta Raappana, sähköposti anitta.raappana@nrcgroup.fi, puhelin 0408664690 tai Matti Ovaska, sähköposti matti.ovaska@nrcgroup.fi, puhelin 0408630319


 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: määräaikainen

Työsuhde-edut

  • Työsuhdematkalippu
  • Erilaiset palkitsemisjärjestelmät
  • Liikunta- ja kulttuurietu/Eazybreak
  • Lounasetu

NRC Group Finland Oy

NRC Group Finland Oy on Suomen suurin radanrakentaja ja yksi suurimmista raideinfran kunnossapitäjistä. Olemme mukana useassa infra-alan allianssissa tekemässä Suomen kiinnostavinta ja ympäristöystävällisintä infraa, kuten Tampereen Ratikka, Raide-Jokeri ja Kruunusillat. Yli 150 vuoden kokemus rautatiejärjestelmistä luo vahvan perustan infran kokonaisosaamiseen ja suurten urakoiden projektinhallintaan. 

NRC Group Finland on osa norjalaista NRC Groupia, joka on Pohjoismaiden suurin raideinfra-alan toimija Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiö urakoi raideinfran lisäksi myös muun liikenteeseen liittyvän infran, kuten teiden, satamien, siltojen ja tunneleiden parissa. NRC Groupin pääkonttori sijaitsee Lysakerissa, Oslossa ja yhtiöllä on yhteensä yli 20 toimipistettä Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa. Konsernissa työskentelee yhteensä yli 2100 infrahankkeiden ammattilaista, joista 1100 Suomessa. Yhtiön osake noteerataan Oslon pörssissä.

Puhelin: 040 8645 333
Sijainti: Helsinki

 

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!