Tekninen päällikkö, Biolan Oy

Biolan Oy on suomalainen perheyritys, jonka yli 45-vuotinen historia perustuu kiertotalouden luomiseen ja hyödyntämiseen. Biolanin koko liikeidea toteutetaan kestävän kehityksen ja kierrätysraaka-aineiden hyödyntämisen ehdoilla. Missionamme on pyrkiä vähentämään ihmisen aiheuttamaa ympäristökuormitusta. Tänä päivänä Biolanin tuotevalikoima kattaa kierrätysraaka-aineita hyödyntävät kasvualustatuotteet kuten piha- ja kukkamullat, puutarha- ja huonekasvilannoitteet, kuivakäymälät, kompostorit, ympäristöystävälliset jätevesijärjestelmät, aurinkoenergiaratkaisut sekä muut ekoasumisen tuotteet. Novarbo nimellä olevat ammattiviljelytuotteet ovat myös merkittävä osa toimintaamme Euran tehtaalla. Kansainvälisyys on keskeinen osa Biolanin liiketoimintaa: omat tuotantolaitoksemme sijaitsevat Suomessa, Virossa ja Kiinassa. Lisäksi olemme mukana erilaisissa kehitysprojekteissa ympäri maailmaa. Biolan markkinoi omia ja tytäryhtiöidensä tuotteita Suomen lisäksi EU:n alueelle, Lähi-Itään, Kauko-Itään, Kaakkois-Aasiaan ja Pohjois- ja Etelä-Amerikkaan. Viennin merkitys kasvaa edelleen. Biolan Groupissa työskentelee noin 140 henkilöä.

Lue meistä lisää: www.biolan.fi

Meillä on nyt Eurassa tarjolla monipuolinen ja mielenkiintoinen rooli tuotantolaitteiden ja kiinteistöjen parissa. Haluaisitko sinä jättää jälkesi menestyvän perheyrityksen tarinaan ja liittyä osaajajoukkoomme?

TEKNINEN PÄÄLLIKKÖ (kiinteistö- ja tuotantotekniikka)

Millaiseen rooliin osaajaa etsimme? Roolissasi tulet vastaamaan tuotannon investointiprojektien suunnittelusta, toteutuksesta ja käyttöönotosta sekä kiinteistöjen ja kiinteistötekniikan kunnosta ja ylläpidosta. Tuotantolinjamme lannoite- ja kasvualustapuolella koostuvat seulonta- ja pakkauslinjoista, lannan kuivaus- ja rakeistuslinjasta, kompostointireaktoreista sekä kasvualustalevylinjasta. Ympäristötuotetehtaalla on kokoonpanon lisäksi muovituotteiden valmistusta rotaatiovalu- ja ruiskupuristuskoneilla. Kiinteistökokonaisuuteemme kuuluu ainutlaatuinen pääkonttorimme, tehdasrakennus, lähettämö, varasto, syöttöasemat, komposti- ja raaka-ainehallit sekä tytäryhtiömme Favorit Tuotteen tehdasrakennus. Sidosryhmiisi kuuluvat kiinteistöjen avainhenkilöstö, huolto- ja kunnossapitokumppanimme, eri viranomaiset ja investointiprojektien suunnittelu- ja toimittajakumppanit. Raportoit tehtävässä tuotanto- ja logistiikkajohtajalle.

Työtehtäviisi kuuluu mm.:

 • Investointiprojektien suunnittelu ja kustannuslaskenta (infra- ja tuotantolaitteistoprojektit)
 • Projektien vetäminen (projektipäällikkyys)
  • Kustannus- ja aikatauluseuranta
  • Projektiorganisaation ohjaus
  • Vastuu projektihankinnoista
  • Laadunvarmistus
  • Vastuu käyttöönotosta ja tuotannolle luovutuksesta
 • Biolan Groupin Euran kiinteistöjen ja kiinteistötekniikan toimivuudesta vastaaminen
  • Vuosisuunnitelmien teko ja budjetointi
  • Huolto- ja kunnossapitokumppanin ohjaus
  • Kiinteistön ylläpitobudjetin seuranta
 • Vastuualueen asiakirjojen, teknisten piirustusten ja muun dokumentaation ylläpito
 • Käytönvalvojatehtävät, nestekaasu ja paineilma
 • Osallistuminen tuotantolinjojen kehittämiseen ja ongelmanratkaisuun oman osaamisalueen puitteessa
 • Yhteistyön kehittäminen sisäisten sidosryhmien, viranomaisten sekä alihankkijoiden kanssa

Toivomme sinulla olevan tehtävään soveltuva teknisen alan koulutus ja kokemusta prosessi- tai tuotantotekniikasta, mielellään myös kiinteistöjen ja kiinteistötekniikan parissa työskentelystä. Olet työskennellyt vastuullisissa rooleissa, joissa toimenkuvaasi on liittynyt toiminnan suunnittelua, budjetointia sekä sisäisten sekä ulkoisten sidosryhmien ohjaamista ja valvontaa. Myös viranomaisyhteistyö sujuu sinulta luontevasti. Osaat tehdä tarvittavia päätöksiä itsenäisesti ja hyödyntää tietojärjestelmiä osana työtäsi. Kokemus suunnitteluohjelmista (esim. Autocad) on eduksi. Suomen kielen lisäksi tarvitset tehtävässä jonkin verran myös englannin kielen taitoa.

Henkilönä olet yhteistyökykyinen vastuunkantaja ja vahva tiimipeluri, joka tarttuu toimeen proaktiivisesti ja joustavasti. Olet toimintatavoiltasi suunnitelmallinen, järjestelmällinen ja organisointikykyinen. Pystyt ratkaisemaan haastaviakin ongelmia ja tilanteita yhteistyökykyisesti. Työskentelet yrittäjähenkisesti ja kykenet pitämään langat käsissä kiireenkin keskellä.

Tarjoamme motivoituneelle, sitoutuneelle ja osaavalle henkilöstöllemme monipuolisia mahdollisuuksia työskennellä kestävän kehityksen arvomaailmaa ja yhteistyötä kunnioittavassa työyhteisössä. Panostamme henkilöstöön ja tarjoamme kilpailukykyiset henkilöstöedut. Tartu siis tähän mahdollisuuteen ja esittele rohkeasti itsesi ja osaamisesi! Edistämme rekrytointia ketterästi emmekä käytä hakuaikoja.

Tiedustelut ja hakuohjeet:

Lisätietoja tehtävästä antaa Mentekin konsultti Jani Kallio numerossa 050 529 2715 tai jani.kallio@mentek.fi

Hae paikkaa ilmoituksen ylä- ja alalaidassa olevaa hae tätä paikkaa -nappia painamalla. Ilmoitathan hakemuksesi yhteydessä myös alustavan palkkatoiveesi. Tervetuloa mukaan rekrytointiprosessiin!

 

 

 

Mentek Advisors on rekrytointi-, suorahaku- ja valmennuspalveluita tarjoava asiantuntijayritys, joka yhdistää osaajat ja yritykset sekä verkostot vaikuttavalla tavalla. Tarjoamme palveluitamme modernin teknologian tukemana kaikkialla Suomessa. Mentek tulee sanoista menestyksen tekijä. Yritysten ja yhteisöjen menestyksen takana on aina menestyksen tekijä, ihminen. Kun menestyksen tekijät rekrytoidaan heille soveltuviin ja merkityksellisiin työtehtäviin, toisiaan täydentäviin työyhteisöihin ja kannustavan johtamiseen piiriin, syntyy menestystarinoita. Mentekillä missiomme on mahdollistaa menestys auttamalla menestyksen tekijöitä ja yrityksiä löytämään toisensa sekä yhdistämään heidän päämääränsä yhteiseksi tulevaisuudeksi. Olemme tukena myös muutostilanteissa, kun yksilö tai yritys kohtaa haasteita. www.mentek.fi

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen / toistaiseksi voimassa oleva

Biolan Oy

Sijainti: Lauttakyläntie 570, 27510 Eura
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!