Tekninen projektipäällikkö, Helsinki

BearIT Oy

Hakuaika alkaa:

Teknisenä projektipäällikkönä omaat vahvan teknisen ohjelmistokehitystaustan ja pystyt sujuvasti edistämään projektia niin toteutustiimin, asiakkaan johdon edustajien kuin teknisten arkkitehtien kanssa. Vastuualueeseesi kuuluu aikataulu-, resurssi- ja budjetinhallinta, vaatimusmäärittelyt, raportointi, tehtävien koordinointi ja kokonaisuuksista vastaaminen sekä ohjausryhmätyöskentely.

 

Uutena työkaverina odotamme sinulta:

  • Olet kiinnostunut asiakkaan liiketoiminnasta ja prosesseista. Ymmärrys ITIL-prosesseista ja niiden mukauttamisesta asiakkaiden tarpeisiin

  • Innostut asiakkaiden parissa tehtävästä projektityöstä, prosessien ja toiminnan suunnittelusta ja kehittämisestä projektitiimin kanssa.

  • Ymmärrät, millaista johtamista moniosaajatiimit vaativat ja mitä on muutosjohtaminen

  • Haluat ottaa vastuun projektin menestyksestä yhdessä tiimisi kanssa

  • Ymmärrät teknisen kokonaisuuden

    • Pystyt perustelemaan ratkaisut

    • Hahmotat asioiden riippuvuudet

  • Haluat ylläpitää ja jakaa omaa osaamistasi työyhteisössä

 

Nämä asiat ovat meille merkityksellisiä BearIT:llä

Autamme asiakkaitamme vaativissa ohjelmistoprojekteissa ja tuotamme joustavasti ohjelmistoratkaisuja asiakkaidemme tarpeisiin. Keskitymme enenevissä määrin myös omaan tuotekehitykseen. Lisäksi valmennamme ohjelmistoalan osaajia LearnIT-ohjelmamme kautta.

Meillä työskentelee parisenkymmentä osaajaa niin Tampereella kuin pääkaupunkiseudulla. Nyt etsimme uusia osaajia osaksi vakaasti kasvavaa asiantuntijaorganisaatiotamme. Tehtävässäsi työskentelet projekteissamme mm. sähköisten asiointijärjestelmien ja pilvipalvelujen parissa. Meille sopii hyvin myös, mikäli haluat työskennellä omalla toiminimelläsi.

Kaiken toiminnan pohjana on asiantuntijoidemme oma osaaminen ja uteliaisuus uusia asioita kohtaan. Luotamme työntekijöihimme ja kannustamme heitä toimimaan yhdessä, jakamaan tietämystään sekä kokeilemaan uudenlaisia ratkaisuja. Pääsetkin kehittämään aidosti hyödyllisiä ja ihmisille merkityksellisiä ratkaisuja asiakkaidemme kanssa.

Maaliskuussa 2019 meidät valittiin 10. sijalle 100 kiinnostavimman suomalaisen startupin joukosta. Tämän lisäksi olemme Vuoden työnantaja 2017, sekä 7. nopeimmin kasvava suomalainen teknologiayritys (Deloitte: Technology Fast 50 Finland 2017).  Olemme yhdessä ylpeitä näistä saavutuksista, mutta ajattelemme samalla, että tämä on vasta tarinamme alkua, ja tärkeintä on löytää työyhteisöämme rikastavia osaajia, jotka jakavat samansuuntaisen arvopohjan. Pidämme huolta työntekijöistämme ja panostamme yrityksessämme osaamisemme kehittämiseen - viime vuonna mm. kolmasosa työntekijöistämme suoritti AWS-sertifioinnin. Blogistamme voit lukea tarkemmin, millaiset asiat meitä tällä hetkellä puhuttavat.

Haluaisitko kuulla lisää? Hienoa! Mekin kuulisimme mielellämme sinusta. Kerro meille osaamisestasi ja kiinnostuksen kohteistasi hakemuksessasi sekä liitä mukaan CV tai LinkedIn-profiili, joka kertoo työhistoriastasi ja osaamisestasi tarkemmin. Huomioimme kaikki meille tulevat hakemukset ja lupaamme olla sinuun yhteydessä viikon sisällä hakemuksen jättämisestä.

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!