Terminaalityöntekijä

Haemme asiakkaallemme Vantaalle

Terminaalityöntekijöitä

Töitä on tarjolla kokoaikaisesti sekä joustavasti ja osa-aikaisesti, joten työpaikka sopii myös esimerkiksi opiskelijalle tai lisätyön etsijälle. 

Työaika sijoittuu arkipäiville iltavuoroon klo. 13:00-21:00 välille, mutta myös lyhyemmät vuorot ovat mahdollisia. Aikaisempi kokemus lavansiirtovaunun (pässi) käsittelystä on edellytys työssä menestymiselle.
.
Palkkaus on terminaalitoimintaa koskevan työehtosopimuksen (AKT) mukainen.

Täytä hakemus huolella oheisen linkin kautta ja liitä mukaan cv:si.

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Osa-aikainen

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • Lavansiirtovaunu

SOL Henkilöstöpalvelut Oy

SOL Henkilöstöpalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa kaikille toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Asiakkainamme on valtakunnallisesti ja paikallisesti toimivia yrityksiä. 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Puhelin: 0205700200
Sähköposti: tomi.hemminki@sol.fi
Sijainti: Vantaa

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!