Terveystuotteiden asiantuntija

Tamro Oyj
Tamrotalo, Rajatorpantie 41 B 01640 Vantaa
Täysipäiväinen, vakituinen
Haku alkaa ja päättyy

Haemme nyt avoinna olevan tehtävän kautta vahvistusta tuotemyynti ja tuoteryhmähallinnan tiimiimme. Tehtävään valittava henkilö tulee tukemaan apteekkikumppanuuksiemme kehittämistä rakentamalla Tamron strategian mukaisesti yhteyksiä apteekkien ja heidän sidosryhmien sekä näiden asiakkaiden välille.

Työ on liikkuvaa myynti- ja koulutustyötä koko Suomen alueella. Toiminta painottuu kotihoitoon, neuvoloihin ja muihin terveydenhoidon yksiköihin sekä suoraan yhteistyöhön apteekkien kanssa. Tehtävässä tehdään yhteistyötä myös terveydenhoidon opiskelijoiden ja ammattiliittojen sekä potilasjärjestöjen kanssa. Tehtävä sisältää tuotteisiin ja palveluihin liittyvän B-to-B myynnin ja koulutustyön lisäksi asiakaspalvelua ja -neuvontaa myös aivan kuluttajarajapinnassa. Tehtävään valittava henkilö toimii lisäksi tiimin sisällä terveydenhoidon viitekehyksen ymmärtämistä tukevana resurssina.

Etsimämme henkilö

Tehtävässä onnistuminen edellyttää hyviä vuorovaikutustaitoja sekä kykyä kouluttaa ja valmentaa asiakkaita. Tehtävässä on ensiarvoisen tärkeä ymmärtää terveydenhuollon toimintaa ja toimintaympäristöä. Tehtävään valittavalla henkilöllä tulee olla terveydenhuollon koulutusta ja kokemusta esimerkiksi sairaanhoitajana, terveydenhoitajana tai kätilönä. Aikasempi kokemus esimerkiksi ihonhoidon, intiimituotteiden, suunhoidon, haavanhoidon tai ravintolisien kanssa on etu. Samoin kokemus myyntityöstä. Liikkuvan ja itsenäisen työn luonteen vuoksi on tärkeää pystyä organisoimaan omaa työtä. Tehtävässä vaaditaan kuitenkin myös tiivistä yhteistyötä useiden sidosryhmien kanssa ja siksi ajanhallinnan sekä ryhmätyöskentelyn kyvykkyydet nousevat työssä tärkeään rooliin. Tehtäväsä pärjää pääasiassa suomenkielentaidolla, mutta englannin- ja ruotsinkielentaito ovat tehtävässä eduksi. Työhön valittavalla henkilöllä tulee olla valmius ja kiinnostus matkustaa Suomessa. Tehtävään kuuluu autoetu.

Tamro Oyj

Tamro on Suomen johtava lääkkeiden ja terveystuotteiden jakelija sekä palveluntarjoaja. Huolehdimme lääkkeet ja terveystuotteet laadukkaasti ja turvallisesti kuluttajien saataville kaikkialle Suomessa. 

Tamro on yhdistäjä, joka nivoo terveystoimialan eri toimijat yhteen ja luo pohjan terveystoimialan yhteiselle kehitykselle. Kehitämme suomalaista terveydenhuoltoa ja suomalaisten hyvinvointia tarmolla ja sydämellä. Tamro Oyj kuuluu PHOENIX-konserniin​, joka on Euroopan johtava terveystoimialan palveluiden tuottaja.

 

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytoiva esimies, Asiakasryhmäpäällikkö Jori Pisilä, 040 631 4946, torstaina 16.1. kello 14 - 15 ja tiistaina 21.1. kello 12 - 13.

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!