Testiautomaatioguruja Tampereelle ja Helsinkiin

Nyt lähes 150 työntekijää kattava työyhteisömme toimii jo viidellä paikkakunnalla. Rekrytoimme nyt testiautomaatioguruja osaavaan porukkaamme. Tällä kertaa haku päällä Helsinkiin ja Tampereelle.

Tarjoamme kilpailukykyisen palkan, haastavia ja mielekkäitä asiakasprojekteja, sekä harvinaisen mukavat työkaverit. Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa omaan työhösi ja yrityskulttuurimme kehittämiseen. Meillä tasapaino työn ja vapaa-ajan välillä on ehdottoman tärkeää.

Meillä saat olla juuri sellainen kuin olet!

Nyt haemme automaatiotestauksen osaajia ensisijaisesti työskentelemään asiakkaillamme erilaisten kehityshankkeiden parissa.

Tehtävässä pääset mukaan työskentelemään merkityksellisiin ja haastaviin projekteihin mielenkiintoisten asiakkaittemme kanssa. Rooli on ammatillisesti haastava ja liiketoiminnallemme tärkeä ja siksi arvostamme kokemuksesi tuomaa osaamista. Monipuolisten ja vaihtelevien projektien ansiosta työ on mielenkiintoista ja mahdollistaa myös oman osaamisen kehittämisen. Lisäski saat talollisen osaavia työkavereita niin asiakkaan projekteista kun meidän omasta porukastakin! 

Teemme töitä asiakkaan tiloissa ja nyt korona-aikana työt tehdään etätyönä, mutta meillä on myös käytössä omat toimitilat joihin voit tulla työskentelemään jos haluaa vaihtelua ympyröihin kunhan rajoitukset hieman helpottavat. 

Projekteissamme suosimme avoimen lähdekoodin ratkaisuja. 

Vaadimme tehtäviin sujuvaa suomen kielen taitoa sekä osaamista seuraavista:

  • Robot Framework
  • Python 

Arvostamme monipuolista kokemustasi näistä sekä mahdollisista muista vastaavista teknologioista.

Avoimista tehtävistä sinulle kertoo Elina Rantanen: elina.rantanen@codemen.fi / +358 40 063 2286.

Hakuaika alkaa:

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!