Testing Engineer, Summer Trainee, Ensto R&D

Oletko kenties sähkövoimatekniikasta kiinnostunut insinööriopiskelija ja haluat liittyä Enston verkonrakennusyksikön ainutlaatuiseen laboratoriotiimiin? Laboratoriossamme käytetään uusimpia testilaitteita ja se on akkreditoitu.

Tulet toimimaan ilmanjohto- ja maakaapelituotteiden sähköisessä ja mekaanisessa tuotetestauksessa ja pääset kokeilemaan sekä testauslaitteita- ja tapoja. Arvostamme aikaisempaa kokemusta testauksesta ja suurjännitetekniikan osaamista.

Luonteeltasi olet myönteinen, aktiivinen ja sinulla on halu kehittyä tulevaisuuden huippuosaajaksi. Olemme kansainvälinen organisaatio, joten hyvä englanninkielen taito on edellytys työssä menestymiselle. Suomen kielen osaaminen katsotaan eduksi.

Tarjoamme mielenkiintoisia tehtäviä ja näköalapaikan kansainvälisen liiketoimintayksikön alan kehityksen huipulta. Pääset osaksi dynaamista Ensto-konsernia ja perheyrityksen arvomaailmaa, jossa sinulla on mahdollisuus kehittää omaa osaamistasi.

Tervetuloa Ensto-perheeseen, jossa erilaisuus, uteliaisuus ja avoimuus ovat tärkeä osa meitä!

Kiinnostuitko? Täytä hakemuksesi ja liitä CV:si 21.02.2021 mennessä oheisen linkin kautta. Lisätietoja tehtävästä antaa Janne Lappalainen, puh. +358 204 76 2287.

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Kesätyö (määräaikainen)

Ensto

Ensto suunnittelee ja tarjoaa sähköistysratkaisuja, jotka tekevät älykkäistä sähköverkoista, rakennuksista ja liikenteestä entistä turvallisempia, toimivampia, luotettavampia ja tehokkaampia.

Vuonna 1958 perustettu Ensto työllistää 1 400 ammattilaista Euroopassa, Yhdysvalloissa ja Aasiassa. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli noin 266 miljoonaa euroa. Uskomme parempaan elämään sähköllä ja kestävämpään huomiseen.

Ensto on savuton työpaikka.

Puhelin: +358 204 76 21
Sijainti: Ensio Miettisen katu 2, 06100 Porvoo
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!