Tietojenkäsittelytieteen lehtori

Opiskelijamäärämme kasvaessa haemme Espooseen

Tietojenkäsittelytieteen lehtoria IT-tradenomien koulutukseen täysipäiväiseen tai osa-aikaiseen työhön sekä lehtoreita sivutoimisiin tuntiopettajien töihin

Lehtorina keskeiset tehtäväsi koostuvat AMK-tutkintokoulutuksesta, maksullisista täydennyskoulutuksista sekä TKI-toiminnasta ja yhteistyöprojekteista yritysten kanssa. Opetus ja työskentely tapahtuvat suomeksi ja englanniksi. 

Opetussuunnitelmamme painottuu kyberturvallisuuden ja digitaalisten palvelujen kehittämisen opintoihin. Katsomme eduksesi, jos sinulla on ohjelmointiosaamista (Java, SQL, PHP) sekä kokemusta DevOps-menetelmästä 

 

Olisi hienoa, jos sinulla olisi: 

  • Tehtävään soveltuva korkeakoulutausta (esim. tietojenkäsittelytieteet)
  • Työkokemusta alalta esimerkiksi ohjelmoinnin tehtävien ja/tai tuotekehitysprojektien parista 
  • Halua ja intoa toimia opetustehtävissä, pedagogisen pätevyyden voi suorittaa työn ohessa
  • Sujuvaa englannin ja suomen kielen taitoa
  • Erinomaisia vuorovaikutus-, organisointi-, tiimityöskentelytaitoja sekä itseohjautuvaa työskentelyotetta

Eduksi katsomme:

  • Aiempi kokemus opetustehtävistä ja erityisesti verkossa toteutettavien koulutusten laadukkaasta suunnittelusta ja läpiviennistä lasketaan eduksi

Arvostamme opiskelijakeskeistä työotetta, työn suunnittelun ja organisoinnin taitoja, vuorovaikutus-, kumppanuus- ja tiimityötaitoja sekä kiinnostusta monialaiseen kansalliseen ja kansainväliseen verkostoyhteistyöhön. Aiempi kokemus opetustehtävistä ja erityisesti verkossa toteutettavien koulutusten laadukkaasta suunnittelusta ja läpiviennistä lasketaan eduksi.

Työsuhteen ehdot ja palkkaus ovat Yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaiset. Lehtorin kelpoisuusvaatimukset määräytyvät ammattikorkeakouluista annetun asetuksen 1129/2014 ja Laurean johtosäännön mukaisesti. 

Tarjoamme sinulle mukavan ja osaavan työyhteisön, hyvät mahdollisuudet kehittää osaamistasi, modernit työolosuhteet ja strategian, jota viemme yhdessä ylpeydellä eteenpäin. Tukea työhösi saat Laurean hallinto-organisaatiolta sekä lehtorikollegoilta. Saat tehtävään kattavan perehdytyksen ja pääset työsuhteesi alussa sparrailemaan kokeneemman mentorin kanssa.
Tämän lisäksi pääset nauttimaan opetusalan parhaista puolista ja latailemaan akkujasi mm. joululoman sekä pitkän kesäloman merkeissä. Laurealla pidetään huolta työhyvinvoinnistasi ja vapaa-aikaasi tuetaan mm. ePassin muodossa. Kampusravintolassamme Bar Laureassa syöt edullisesti, mutta laadukkaasti. Tämä onkin oiva esimerkki opetusympäristöstä ja tavasta, jolla Laureassa tehdään ja kehitetään yhdessä.

Katso miten Laurean liiketalouden lehtori kuvailee työtään Täällä

 

Lisätietoja tehtävästä antaa kehittämispäällikkö Niina Holmstedt puh. 0402162250.

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Täysipäiväinen, osa-aikainen

Laurea

Laurea on kansainvälisesti verkottunut metropolialuetta kehittävä ammattikorkeakoulu, jonka toimintatavassa opiskelijat ovat uuden osaamisen ja palveluinnovaatioiden tuottamisen keskiössä. Laurea yhdistää oppimisen sekä tutkimus- ja kehitystyön edistääkseen alueen palveluliiketoimintaa, palveluinnovaatioiden tuottamista ja yrittäjyyttä. Laurealla on monipuolinen kumppanuusrakenne ja selkeät toimintaa tukevat osaamisalueet.

Laurea on osakeyhtiö, jonka liikevaihto on noin 52 M€, ja joka työllistää tällä hetkellä noin 550 henkilöä. Opiskelijoita Laureassa on lähes 8000.

Puhelin: (09) 8868 7150
Sähköposti: rekrytointi@laurea.fi
Sijainti: Vanha maantie 9
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!