Tiimiesimies

Elenia Oy on Suomen toiseksi suurin sähköverkkoyhtiö, joka toimii yli sadan kunnan alueella. Vuonna 2019 tuimme Suomen kasvua investoimalla yli 145 miljoonaa euroa älykkäiden sähköverkkojemme rakentamiseen. Teemme kehitystyötä nykyaikaisilla järjestelmillä, joilla varmistamme alueellamme asuvan miljoonan ihmisen ja asiakkaidemme arjen sujumisen. Elenia Palvelut Oy on energia-alan palveluntuottajana moniosaaja, joka tarjoaa sähköverkko- sähkönmyynti-, kaukolämpö-, maakaasu- ja vedenjakeluliiketoimintaan liittyvää asiakaspalvelua sekä tuottaa konsernin hallintopalvelut.

Haemme asiakaspalveluyksikköön Tampereelle

Tiimiesimiestä

vuorotteluvapaan sijaiseksi

Etsimme Elenia Palvelut Oy:lle innokasta, asiakaspalvelukeskeistä ja liiketoimintalähtöistä tiimiesimiestä vastaamaan organisaatiomme palvelutiimin vetämisestä.

Vastaat yleisestä asiakaspalvelusta monikanavaisessa palveluympäristössä ja yhteydenpidosta asiakkuusyrityksiin yhdessä palveluvastaavan kanssa. Lisäksi vastuullesi kuuluvat henkilöstön ja palvelukonseptin kehittäminen yhdessä muiden tiimiesimiesten kanssa. Toimit osana Elenia Palvelut Oy:n esimiestiimiä ja vastaat palvelutiimisi tuloksellisesta johtamisesta sekä tavoitteiden mukaisen asiakaspalvelun toteutumisesta asiakkuusyrityksillemme.

Odotamme sinulta perustietämystä energiamarkkinoiden toiminnasta, alan säätelystä ja laadukkaan asiakaspalvelun merkityksestä energiayhtiöiden liiketoiminnalle. Sinulla on halua kehittää asiakaspalvelun operatiivista toimintaa liiketoimintastrategiamme mukaisesti. Kykenet toimimaan sujuvasti ja vastuullisesti myös vaativissa muutostilanteissa. Hahmotat kokonaisuuksia ja pystyt hakemaan rohkeasti uusia ratkaisuja niin pieniin kuin isoihin ongelmiin.

Esimiestyö on sinulle palveluammatti ja haluat yhtiön tavoitteisiin sitoutuen laittaa itsesi likoon ihmisten johtamisessa. Sytytät tiimisi toiminnan jatkuvaan kehittämiseen ja saat aikaan tuloksia.  Et pelkää tarttua itse työhön ja toimeen; olla mukana asiakaspalvelun arjessa. Nautit asiakkaiden palvelemisesta ja uuden oppimisesta.

Sinulla on vähintään alempi tekninen tai kaupallinen korkeakoulututkinto tai vähintään 2 vuoden työkokemus vastaavanlaisista tehtävistä.

Tarjoamme mielenkiintoiset ja haasteelliset työtehtävät Elenia Palveluiden yhteiseen maaliin pelaavassa joukkueessa sekä mahdollisuuden kehittää henkilökohtaisia johtamis- ja esimiestaitoja.

Vuorotteluvapaan sijaiseksi voidaan palkata henkilö seuraavin kriteerein:

  • ollut työttömänä työnhakijana TE-toimistossa vähintään 90 kalenteripäivää sijaisuutta edeltäneiden 14 kuukauden aikana tai
  • alle 30-vuotias, jonka ammatti- tai korkeakoulututkinnosta on kulunut alle vuosi tai
  • vuorotteluvapaasijaisuuden alkaessa alle 25-vuotias tai yli 55-vuotias.

Kiinnostuitko!

Lisätietoja tehtävästä antaa asiakaspalvelupäällikkö Sanna Laine puh. +358 40 751 5522 klo 12-13 ja Eezy Personnelin Tuija Pulkkinen puh. +358 50 3595 212.

Kerro itsestäsi meille lähettämällä hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.personnel.fi viimeistään 7.4.2020 mennessä. Vuorotteluvapaan sijaisuuden työsopimus tehdään Elenia Palvelut Oy:n kanssa 6 kk:n määräaikaisena sopimuksena.

Haku alkaa ja päättyy

Elenia Palvelut Oy

Elenia Oy:n tytäryhtiö Elenia Palvelut Oy on energia-alan palveluntuottajana moniosaaja, joka tarjoaa sähköverkko- sähkönmyynti-, kaukolämpö-, maakaasu- ja vedenjakeluliiketoimintaan liittyviä palveluita. Toimintaamme ohjaavat asiakasyhtiöittemme palvelu- ja liiketoimintatavoitteet. Uudistamme asiakkaidemme kanssa Suomen energiamarkkinoiden palveluita ja asiakaspalvelua vastaamaan asiakkaiden muuttuviin tarpeisiin. Panostamme henkilöstömme hyvinvointiin ja olemme savuton sekä päihteetön työpaikka!

Sijainti: Patamäenkatu 7
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!