Tiimivastaava

Tule meille töihin, meillä viihdytään ja välitetään!

Etsimme nyt Coronaria Kuntoutuspalveluille kuntoutuskentän tuntevaa fysioterapeuttia TIIMIVASTAAVAKSI. Tehtävässä toimit kolmen kuntoutusyksikkömme lähiesimiehenä Turussa, Raisiossa ja Naantalissa. Ohjaat fysioterapeuttitiimin päivittäistä toimintaa, resursointia sekä varmistat mm. työtilojen ja -välineiden käytettävyyden. Seuraat toimipaikkojen asiakasvolyymin toteutumista sekä kasvua markkinointimme tuella ja hoidat sidosryhmäyhteistyötämme tavoitteellisesti. Tehtävään sisältyy myös asiakastyötä joko yhdessä tai kaikissa kolmessa toimipisteessämme sopimuksen mukaan.

Ammatillisen osaamisen lisäksi odotamme sinulla olevan organisointitaitoja sekä kykyä ottaa vastuuta ja toimia itsenäisesti. Aiempi kokemus esimiestehtävissä toimimisesta on ehdoton etu. Haluat kehittyä ja kehittää. Edellytämme erinomaisia vuorovaikutustaitoja, joustavuutta ja positiivista asennetta. Työ on liikkuvaa ja tarvitsetkin auton käyttöösi. Aloittaessa toimit kolmen yksikön lähiesimiehenä ja jatkossa toimipaikkoja voi olla enemmänkin; yrittäjähenkisyydestä ja tehokkaasta toimeenpanokyvystä ei siis niistäkään ole haittaa.

Tarjoamme sinulle kilpailukykyisen kuukausipalkan lisäksi innostavan ja kokeneen työyhteisön, joustavan työajan sekä mahdollisuudet kehittyä kasvavassa organisaatiossa. Lisäksi saat liikkuvaan työhön sopivat välineet, hyvät kouluttautumismahdollisuudet sekä työterveyspalvelujen ohella monipuoliset hyvinvointia tukevat henkilöstöedut kuten Smartum-liikunta / kulttuuriedun ja lounaskortin. Meillä työskentelee monialainen ammattilaisten joukko, jonka kesken yhdessä ratkotaan vastaantulevat haasteet ja iloitaan onnistumisista.

Rekrytointia teemme yhteistyössä Eezy Personnelin kanssa ja lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Petri Heikkinen, p. 040 752 9776. Lähetä meille hakemuksesi sekä CV:si palkkatoiveineen mahdollisimman pian, mutta viimeistään 9.12.2020.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Coronaria Kuntoutuspalvelut Oy

Coronaria on täysin kotimainen terveys- ja hyvinvointipalveluihin erikoistunut kasvuyritys. Laajaan tarjontaamme kuuluvat monipuoliset perusterveydenhuollon, erikoissairaanhoidon sekä kuntoutuksen palvelut. Kuntoutuksessa työskentelee jo lähes 1000 kuntoutuksen ammattilaista. Olemme osa Coronarian asiantuntijoista koostuvaa yhteisöä, joka haastaa itseään ja toimialaa rakentamaan aidosti parempaa terveydenhuoltoa.

 

Sijainti: Turku, Raisio, Naantali
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!