Toimitusjohtaja

Haemme nykyisen toimitusjohtajan siirtyessä yrityksessä muihin tehtäviin yritykseemme

Toimitusjohtajaa

johtamaan yritystä seuraavalle tasolle, niin liikevaihdossa kun tuloksentekokyvyssä.

Uuden toimitusjohtajan ensisijaisia tehtäviä on edellä mainittujen lisäksi projektinjohto-osaamisen lisääminen, myynnin kehittäminen sekä tuotantoprosessin kehittäminen.

Haluamme löytää henkilön, jolla on strategista osaamista liiketoiminnan kehittämiseen sekä pelisilmää ihmisten johtamiseen ja motivoimiseen. Olet jämäkkä, uskallat kertoa asioita suoraan ja saat ihmiset mukaasi. Näet ongelmien sijaan mahdollisuuksia ja pystyt paineen alla säilyttämään positiivisen vireen huumoria unohtamatta. Olet sekä analyyttinen että maalaisjärkinen ja sinulla on projektinjohtokokemusta.

Tarjoamme toimitusjohtajalle mahdollisuuden ottaa haltuun pieni ja ketterä yritys ja kehittää siitä tulevaisuudessa entistä vahvempi. Yrityksessä on vahvaa teknistä osaamista, nyt tarvitaan henkilö ottamaan kokonaisvastuu liiketoiminnasta.

Hakuprosessi ja lisätiedot:

Hae tehtävää tällä sivulla olevan lomakkeen kautta viimeistään 16.3.21, lisätietoja saat Personnelin seniorikonsultti Hannele Larkovuolta p. 0400 714113, hannele.larkovuo@eezy.fi

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen, täysipäiväinen

Mivepa Oy

Mivepa Oy on vuonna 2006 perustettu vaativien teräsrakenteiden valmistukseen ja asentamiseen sekä teollisuuden kunnossapitoon erikoistunut yritys. Lisäksi Mivepa valmistaa kuljetinrullia Bluesteel tuotemerkillä. Yritys on vakavarainen liikevaihdon ollessa viime vuosina 2 miljoonan tuntumassa, ja vuoden 2020 tulos tulee olemaan selkeästi positiivinen. Toimitilat sijaitsevat Laitilassa. 

Sijainti: Laitila
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!