Toimitusjohtaja

Tule meille toimitusjohtajaksi käynnistämään ja kasvattamaan toimintaamme. Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden vaikuttaa suomalaisen kiinteistö- ja rakennusalan tulevaisuuteen sekä edistää rakennetun ympäristön tiedonhallinnan digitalisointia, tietomallintamisen standardointia sekä tiedonvirtausta. Työssäsi teet laaja-alaista sidosryhmätyötä ja vastaat buildingSMART Finlandin toiminnasta.
 

Pystyt itsenäiseen työskentelyyn, osaat johtaa muiden asiantuntijoiden verkostotoimintaa sekä kykenet innostamaan ja ohjaamaan yhteistyökumppaneita. Sinulla on kyky viestiä kiinteistö- ja rakennusalan digitaalisten toimintatapojen ja vakioinnin merkityksestä organisaatioiden johdolle sekä esiintyä näkyvässä roolissa rakennetun ympäristön digitalisaatioon liittyvässä kotimaisessa ja kansainvälisessä toiminnassa. Sinulla on tehtävään soveltuva akateeminen koulutus ja sujuva englannin kielen taito.


Lisätietoja tehtävästä antavat Rakennustietosäätion yliasiamies, arkkitehti, professori Markku Hedman (040-702 4884) sekä Eezy Personnelilla konsulttijohtaja Janne Metsä (0400-909927).

Hae tehtävää 29.4.2021 mennessä eezypersonnel.fi-sivujen kautta.

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Rakennustietomalli Oy

Rakennustietomalli Oy on Rakennustietosäätiö RTS sr:n omistama yhtiö, jonka tavoitteena on edistää tietomallinnukseen liittyvää vakiointia. Rakennustietomalli tarjoaa toimintaan osallistuville organisaatioille yhteistyön alustan ja vastaa vakiointiin liittyvistä TKI-hankeista. Rakennustietomallin yhteydessä toimiva buildingSMART Finland on Suomen merkittävin avoin tietomallintamisen yhteistyöfoorumi. BuildingSMART Finlandtoimii myös osana laajaa kansainvälistä verkostoa.


Lisätietoja: www.rakennustieto.fi ja https://buildingsmart.fi

Sijainti: Malminkatu 16 a
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!