Toimitusjohtaja

Haemme Kouvolan Asunnot Oy:lle energistä ja määrätietoista

TOIMITUSJOHTAJAA

vastaamaan yhtiön liiketoiminnasta yhdessä osaavan henkilöstön kanssa. Vastuullasi yhtiön talouden lisäksi on palveluiden kehittäminen, toiminnan laatu sekä yhteistyökumppanisuhteet. Toimitusjohtajana olet aktiivisesti mukana suurimpien hankkeiden valmistelussa, toteutuksessa ja seurannassa. Etsimme sosiaalista verkostoitujaa, jolla on katse tulevaisuuden Kouvolassa. Olet omalla esimerkilläsi luomassa positiivista ilmapiiriä ja elinvoimaista kaupunkia.

Odotamme Sinulta aikaisempaa, useamman vuoden kokemusta ja näyttöjä operatiivisen toiminnan johtamisesta, liiketoiminnan kehittämisestä ja henkilöstöjohtamisesta. Sinulla on hyvä käsitys talousasioista ja lisäksi osaamista liittyen kilpailutuksiin ja sopimusjuridiikkaan.

Kielitaidon osalta edellytämme sujuvaa suomen kielen suullista ja kirjallista osaamista sekä englannin peruskielitaitoa.

Menestyäksesi tehtävässä Sinulla tulee olla hyvät sosiaaliset taidot, positiivinen ja tavoitteellinen asenne sekä vahva halu kehittää yritystä ja tukea myös henkilökunnan onnistumista työssään. Näet ongelmien sijaan mahdollisuuksia ja pystyt paineen alla säilyttämään positiivisen vireen. Sinulle on luontaista kehittää ja ideoida uutta sekä löytää ratkaisuja vastaan tuleviin haasteisiin, yhtiön strategian mukaisesti.

Arvostamme tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa (kaupallinen tai tekninen), mutta painotamme tehtävään valinnassa henkilön aiempaa kokemusta vastaavista tulosvastuullisista tehtävistä ja myös soveltuvuutta Kouvolan Asunnot Oy:n toimintaympäristöön.

Tarjoamme Sinulle erittäin mielenkiintoisen ja haasteellisen mahdollisuuden yrityksessä, jossa saat oman tehtäväsi tueksi sitoutuneen henkilökunnan ja hallituksen.

Kiinnostuitko? Tartu tilaisuuteen ja lähetä CV sekä vapaamuotoinen hakemus palkkatoiveineen viimeistään 17.4.2020. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa Eezy Personnelilla, Executive Search Consultant Liena Silen, puh. 040 482 6770.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen

Kouvolan Asunnot Oy

Kouvolan Asunnot Oy on Kouvolan kaupungin omistama kiinteistöyhtiö. Olemme merkittävä ja luotettava toimija Kouvolan vuokra-asuntomarkkinoilla. Tarjoamme asukkaillemme kohtuuhintaisia ja viihtyisiä asuntoja erilaisiin elämäntilanteisiin. Asuntokannassamme on laaja valikoima erikokoisia ja -tyyppisiä asuntoja kerros-, luhti- ja rivitaloissa Kouvolan eri alueilla.

Sijainti: Kouvola
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!