Toimitusjohtaja

Haluatko juuri Sinä olla mukana joukossamme takaamassa hyvinvointia maakunnassamme? Nykyisen toimitusjohtajamme siirtyessä viettämään ansaittuja eläkepäiviä loppuvuodesta 2020, etsimme nyt uutta toimitusjohtajaa Mikkeliin.

Haemme Etelä-Savon Työterveys Oy:lle ja Lääkärikeskus Ikioma Oy:lle yhteistä

TOIMITUSJOHTAJAA

vastaamaan koko hyvinvointikonsernin liiketoiminnasta sekä sen kehittämisestä ja kasvattamisesta edelleen

 

Tehtävä vaatii vankkaa liiketoimintaosaamista sekä kokemusta johtamisvastuista terveydenhuoltoalalla. Tehtävä edellyttää myös vahvaa kokemusta ja osaamista asiakkuuksien hoitamisesta, taloudesta sekä näyttöjä onnistumisista tulosvastuissa. Terveydenhuollon toimialan tuntemus on edellytys tehtävässä toimimiselle ja kokemus työterveydestä on siinä selkeä etu.

Voit olla koulutukseltasi lääkäri, mutta voit olla myös muun akateemisen tutkinnon omaava, kokenut terveydenhuoltoalan osaaja. Olet johtajana aktiivinen, itsenäinen sekä toimeenpanokykyinen. Sinulla on vahvat yhteistyö- ja neuvottelutaidot ja olet taitava verkostoituja. Odotamme sinulta myös osaamista ja näkemystä kehittämiseen sekä liiketoiminnan laajentamiseen.

 

Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla: hallituksen puheenjohtaja Risto Kortelainen, p. 050 522 8677 (ke 27.5. klo 11-13, ma 1.6. klo 11-13), hallituksen varapuheenjohtaja Heikki Hämäläinen p. 0500 553 765 (pe 22.5. klo 10-12, to 28.5. klo 9-11, pe 29.5. klo 9-11), sekä toimitusjohtaja Pirkko Valtola, p. 044 794 4683. Valintaprosessissa avustaa Eezy Personnel, aluepäällikkö Terhi Tuukkanen, p. 050 441 6658 / terhi.tuukkanen@eezy.fi. Hakemuksen ja CV:n palkkatoiveineen pyydämme lähettämään 4.6. mennessä osoitteessa www.personnel.fi

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: vakituinen

Etelä-Savon Työterveys Oy

Etelä-Savon Työterveys Oy on johtava työterveyshuollon palveluja tarjoava yritys koko Etelä-Savon maakunnan alueella. Toimipaikkamme ovat Mikkelissä, Savonlinnassa, Pieksämäellä, Mäntyharjussa, Juvalla, Kangasniemellä sekä Puumalassa. Hyvinvointikonserniimme kuuluu paikallinen Lääkärikeskus Ikioma Oy sekä hammashuoltoa tuottavat Ikihammas, Aatunkulman Hammaslääkärit ja Beckerintien Hammas. Etelä-Savon Työterveys Oy:n omistavat Osuuskauppa Suur-Savo ja Etelä-Savon sosiaali- ja terveyspalvelujen kuntayhtymä. Etelä-Savon Työterveys Oy:n ja Lääkärikeskus Ikioman liikevaihto oli vuonna 2019 yhteensä 12.1 milj. €.

Etelä-Savon Työterveys ollut jo 6 vuoden ajan Great Place to Work - tutkimuksessa palkittujen listalla. Etelä-Savon Työterveydessä työskentelee yli 70 terveydenhuollon ammattilaista. Lääkärikeskus Ikiomassa on henkilökuntaa noin 20 ja 90 ammatinharjoittajaa.

 

Sijainti: Mikkeli
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!