Toyota- ja Opel- mekaanikkoja ja -huoltoneuvojia

Tule käynnistämään täysin uusi autotalo yhdessä osaavien ammattilaisten kanssa! Avaamme kesäkuussa 2019 uuden, näyttävän autotalon Espoon Hannuksenpeltoon. Vahvistamme jo nyt henkilökuntaamme ja edellisessä haussa löysimme jo osaavia kollegoita, mutta toiminnan kasvaessa haemme nyt lisää oma-aloitteisia ja vastuullisia

Toyota- ja Opel- mekaanikkoja ja -huoltoneuvojia

Mekaanikkona toimit Toyota- tai Opel-merkkisten autojen monipuolisissa huolto- ja korjaustehtävissä.  Odotamme sinulta kokemusta mekaanikon tehtävistä, sisältäen mm. sähkötyöt, yleiskorjaukset, moottori- ja vaihteistokorjaukset, varustelut ja vaihtoauton kunnostuksen.  Sinulla on ammatillisen osaamisen lisäksi tekninen koulutus sekä tietotekniikan perustaidot. Työntekijänä olet motivoitunut, tarkka ja joustava tiimipelaaja.

Huoltoneuvojana työskentelet autohuollon monipuolisissa asiakaspalvelutehtävissä tarjoten asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua ja ajantasaista tietoa huoltoprosessin etenemisestä. Palvelet asiakkaitamme niin liikkeessä, puhelimitse kuin sähköisissäkin kanavissa. Tässä tehtävässä toimit lisäksi työnjohdollisessa roolissa vastaten huolto- ja korjaustöiden tehokkaasta organisoinnista sekä töiden etenemisen seurannasta.

Huoltoneuvojalta odotamme kokemusta vastaavista tehtävistä, mielellään jälkimarkkinoinnin parista autoalalla. Olet positiivinen tiimityöskentelijä ja työotteesi on energinen, palvelualtis sekä huolellinen. Soveltuva tekninen koulutus sekä Automaster-järjestelmän käyttökokemus ovat eduksi.

Mekaanikon ja huoltoneuvojan työtehtävät edellyttävät voimassaolevaa ajo-oikeutta.

Tarjoamme monipuolisen ja haasteellisen työn kiinnostavien automerkkien parissa kasvavan ja kannattavan autotalon palveluksessa. Saat käyttöösi alan uusimmat järjestelmät sekä ison autokonsernin edut. Tässä tehtävässä sinulla on mahdollisuus työskennellä ja kehittyä rautaisista ammattilaisista koostuvan työyhteisön kanssa. Länsiväylän viereen nouseva uusi rakennus tarjoaa modernit työskentelytilat. Mekaanikkona pääset työskentelemään täysin uudessa, ilmastoidussa korjaamossa.

Työt alkavat sopimuksen mukaan alkuvuodesta ja työpaikka sijaitsee uuden Hannuksenpellon autotalon avaukseen asti Niittykummun toimipisteessämme.

Lisätietoja tehtävästä antaa korjaamopäällikkö Jouko Hakkarainen, p. 010 525 2691, joka päivä klo 10 - 14.

Kiinnostuitko? Hakeminen on helppoa; liitä ainoastaan ansioluettelosi! Haethan viimeistään 31.3.2019. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten toimithan nopeasti, sillä tehtävä täytetään heti sopivan hakijan löydyttyä!

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen, kokoaikainen

LänsiAuto

LänsiAuto on kasvava ja kehittyvä autoalan konserni, joka tarjoaa automyynti-, korjaamo-, leasing- ja vuokraamopalveluja. Konsernin liiketoiminta on viime vuosina kasvanut voimakkaasti: vuonna 2019 liikevaihtomme ylittää jo 400 miljoonaa euroa. Toimimme 1.12.2018 alkaen myös Opelin maahantuojana Suomessa ja Baltiassa sekä tammikuusta 2019 lähtien maailman suurimman autovuokraamon Enterprisen franchising-kumppanina Suomessa.

Sijainti: Luomankuja 4
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!