Traineeksi Stariaan

Etsitkö talous-, palkka- tai henkilöstöhallinnon tai tietojärjestelmätieteiden työharjoittelu-, työssäoppimis- tai oppisopimuspaikkaa? Meillä on mahdollista kehittyä alan ammattilaiseksi monipuolisten työtehtävien parissa, ammattitaitoisen asiantuntijatiimin tukemana!

Etsimme jatkuvasti uusia tulevaisuuden Starialaisia tiimeihimme Helsinkiin, Tampereelle, Turkuun, Lahteen sekä Kotkaan. Haluamme tarjota uran alkumetrien osaajille mahdollisuuden kasvattaa osaamistaan, mutta arvostamme myös suuresti opiskelijoiden kautta saamiamme tuoreita näkemyksiä!

Työharjoittelun ajankohta ovat sovittavissa joustavasti. Mahdollisuuksien mukaan voidaan myös keskustella töiden jatkuvuudesta harjoittelun jälkeen joko osa-aikaisesti opintojen ohessa tai jopa kokoaikaisesti opintojen päätyttyä.

Mikäli olet kiinnostunut, täytäthän tietosi klikkaamalla alta "HAE TÄTÄ TYÖPAIKKAA"! Odotamme innolla hakemustasi!

 

Lisätietoja tehtävistä:
Ritva Tommila
HR Business Partner | Staria Oyj
GSM: + 358 40 772 2101 | Vaihde: + 358424422000
Email: ritva.tommila@staria.fi

 

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Harjoittelupaikka, työssäoppiminen

Staria Oyj

Staria Oyj on tietojärjestelmä- ja talouspalveluyhtiö, jonka missiona on mahdollistaa asiakkailleen tehokkaimmat palvelut ja työkalut moderniin liiketoimintaan. Starian palveluihin kuuluvat paikalliset ja kansainväliset tietojärjestelmä-, talous-, HR- ja palkkaratkaisut sekä asiantuntijapalvelut ja ohjelmistorobotiikka. Staria Oyj:n liikevaihtoennuste vuodelle 2019 on yli 18 M€ ja yhtiön palveluksessa työskentelee yli 200 asiantuntijaa Suomessa, Ruotsissa ja Virossa. Staria on ainoa yritys Euroopassa, joka pystyy tarjoamaan laajat kansainväliset talouden- ja toiminnanohjauksen palvelut yli 30 maahan asiakaskohtaisella tiimillä. Staria on myös eniten kansainvälisiä palkintoja saanut NetSuite-kumppani. Starian asiakkaita ovat mm. NoHo Group, Kiinteistömaailma, Laatutakuu ja Wolt. Staria on perustettu vuonna 2003 ja se on kokonaan henkilöstön omistama.

Sijainti: Yrjönkatu 24, 00100 Helsinki
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!