Traineeksi Stariaan

Etsitkö talous-, palkka- tai henkilöstöhallinnon tai tietojärjestelmätieteiden työharjoittelu-, työssäoppimis- tai oppisopimuspaikkaa? Meillä on mahdollista kehittyä alan ammattilaiseksi monipuolisten työtehtävien parissa, ammattitaitoisen asiantuntijatiimin tukemana!

Etsimme jatkuvasti uusia tulevaisuuden Starialaisia tiimeihimme Helsinkiin, Tampereelle, Turkuun, Lahteen sekä Kotkaan. Haluamme tarjota uran alkumetrien osaajille mahdollisuuden kasvattaa osaamistaan, mutta arvostamme myös suuresti opiskelijoiden kautta saamiamme tuoreita näkemyksiä!

Työharjoittelun ajankohta ovat sovittavissa joustavasti. Mahdollisuuksien mukaan voidaan myös keskustella töiden jatkuvuudesta harjoittelun jälkeen joko osa-aikaisesti opintojen ohessa tai jopa kokoaikaisesti opintojen päätyttyä.

Mikäli olet kiinnostunut, täytäthän tietosi klikkaamalla alta "HAE TÄTÄ TYÖPAIKKAA"! Odotamme innolla hakemustasi!

 

Lisätietoja tehtävistä:
Ritva Tommila
HR Business Partner | Staria Oyj
GSM: + 358 40 772 2101 | Vaihde: + 358424422000
Email: ritva.tommila@staria.fi

 

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Harjoittelupaikka, työssäoppiminen

Staria Oyj

Staria Oyj on vuonna 2003 perustettu ERP- ja talouspalveluyhtiö, jonka missiona on mahdollistaa asiakkailleen parempia päätöksiä niin Suomessa kuin ympäri maailman. Starian palveluihin kuuluvat myös ohjelmistorobotiikka, monipuoliset HR- ja palkkaratkaisut sekä asiantuntijapalvelut kuten CFO-palvelu. Asiakaskohtaisten tiimiemme avulla kaikki taloushallinnon palvelut toimivat ONE STOP -periaatteella, yhdestä paikasta, yhden järjestelmän ja yhden tiimin kautta. Vuonna 2018 Staria Oyj:n liikevaihto oli 13+ M€ ja yhtiön palveluksessa työskentelee lähes 200 asiantuntijaa Suomessa, Ruotsissa ja Virossa. Staria on pohjoismaiden ainoa palkittu NetSuite 5-Star Solution Partner ja toimii järjestelmä- ja talouspalvelukumppanina myös muissa Euroopan maissa.

Sijainti: Yrjönkatu 24, 00100 Helsinki
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!