Traktorinkuljettaja / rata-asentaja

Etsimme traktorinkuljettajaa / rata-asentajaa NRC Group Finland Oy Kunnossapidon liiketoimintaan Etelä-Suomen alueelle. NRC Group Finland Oy vastaa rautateiden ja turvalaitteiden kunnossapidosta koko Etelä-Suomen alueella. Työpiste sijaitsee Vantaalla.

Kuljettajana osallistut pääasiassa rata-alueella tehtäviin kunnossapito- ja rakentamistöihin. Työt ovat esim. kiskon- ja pölkynvaihtoa, kaapeli- ym. kaivantoja, vesakonleikkuuta sekä lumitöitä. Työkoneena toimii Lännen 8800.

Työ edellyttää jonkin verran matkustamista Etelä-Suomen alueella sekä valmiutta työskennellä tarvittaessa myös ilta- ja yövuoroissa sekä viikonloppuisin.  

Odotamme että olet motivoitunut, pystyt toimimaan niin yksin kuin ryhmässäkin, olet kiinnostunut oppimaan uusia työtapoja ja -menetelmiä, täytät tehtävän (Trafi) terveysvaatimukset ja työkokemusta on jo jonkin verran kertynyt vastaavista töistä. 

Aiempi kokemus ratatöistä ja rautatiealueella työskentelyyn oikeuttavat pätevyydet katsotaan hyödyksi.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtäväkentän rautatietekniikan parissa, asiantuntevan ja yhteistyökykyisen työyhteisön sekä suuren organisaation edut.

Lisätietoja tehtävästä antaa projektipäällikkö Markus Haapanen, puh.040 8664 924 (etunimi.sukunimi@nrcgroup.fi)

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Työsuhde-edut

  • Työsuhdematkalippu
  • Erilaiset palkitsemisjärjestelmät
  • Liikunta- ja kulttuurietu/Eazybreak
  • Lounasetu

NRC Group Finland Oy

NRC Group Finland Oy on Suomen monipuolisin infrahankkeiden suunnittelutoimisto, rakennusliike ja kunnossapitäjä mukaan lukien kalustopalvelut ja ratamateriaalien toimitukset. Olemme mukana useassa infra-alan allianssissa tekemässä Suomen kiinnostavinta ja ympäristöystävällisintä infraa, kuten Tampereen Ratikka ja Raide-Jokeri. Yli 150 vuoden kokemus rautatiejärjestelmistä luo vahvan perustan infran kokonaisosaamiseen ja suurten urakoiden projektinhallintaan. 

NRC Finland on osa norjalaista NRC Groupia, joka on pohjoismaiden johtava infra-alan toimija Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiö tuottaa infra-alan elinkaaren kaikki palvelut raideinfrasta siltasuunnitteluun, ratarakentamisesta kunnossapitoon, maanrakennuksesta sähköön ja ympäristöön. NRC Groupin pääkonttori sijaitsee Lysakerissa, Oslossa ja yhtiöllä on yhteensä yli 20 toimipistettä Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiöiden yhteenlaskettu liikevaihto on noin 600 miljoonaa euroa. Konsernissa työskentelee yhteensä yli 2500 infrahankkeiden ammattilaista, joista runsaat 1400 Suomessa. Yhtiön osake noteerataan Oslon pörssissä.

Puhelin: 040 866 4924
Sijainti: Tikkurilantie 141, vantaa

 

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!