Määräaikainen / Pirkanmaa

Trukkikuski Tampereelle

Hae tähän työpaikkaan

 

TRUKKIKUSKI TAMPEREELLE

Asiakkaamme on logistiikkayritys Tampereella, Kaukajärven alueella ja haemmekin nyt heille määräaikaiseen työsuhteeseen  AMMATTITAITOISTA TRUKKIKUSKIA 

Työhön kuuluu tuotteiden varastointia ja lähtevien kuljetuksien lastausta. Työ on pääasiassa ulkotyötä/trukilla ajoa, myös järjestelmäkirjauksia SAP-järjestelmään tehdään. Työkoneena on vastapaino- sekä nelitietrukki

Töitä on tarjolla 40h/vko ja tarve on määräaikaiselle jaksolle täysipäiväisesti. 

Työvuorot on vuoroviikoin kahdessa vuorossa, aamuvuorot klo: 6:00-14:30 ja iltapäivävuoro klo: 09:30-18:00. Työn aloitus on sopimuksen mukaan, mielellään toukokuun puolivälissä. Työ alkaa koulutusjaksolla. Töitä olisi tarjolla vähintään elokuun puoliväliin saakka. Tämän jälkeen voisi olla myös keikkatyötä talvelle, jos hakijalla itsellään sellaiseen innostusta on.

Odotamme Sinulta:

  • Aikaisempaa työkokemusta trukkityöstä, erityisesti lähettämötyöstä ja hankalien/isokokoisten kappaleiden käsittelystä
  • Positiivista ja huumorintajuista asennetta
  • Voimassa olevat Työturvallisuuskortti ja Trukkikortti
  • Sujuvaa suomen kielen taitoa 
  • SAP-järjestelmän tuntemus on eduksesi

Palkkaus on sopimuksen mukaan. Tehtävässä noudatetaan Mekaanisen metsäteollisuuden TESsiä.

Kiinnostuitko? Jätä hakemuksesi palkkatoiveineen hakulinkin kautta mahdollisimman pian. Liitä hakemukseesi CV ja kerro osaamisestasi. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana ja sopivien ehdokkaiden kanssa sovimme haastattelun Teamsin välityksellä.

Kysyttävää? Laita mulle meiliä: elisabeth.porkka@sol.fi 

Työpaikasta lyhyesti

  • Trukkikuski Tampereelle, Määräaikainen
  • SOL Henkilöstöpalvelut Oy, Pirkanmaa
  • Haku alkaa ja päättyy
Hae tähän työpaikkaan

SOL Henkilöstöpalvelut Oy

SOL Henkilöstöpalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa kaikille toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Asiakkainamme on valtakunnallisesti ja paikallisesti toimivia yrityksiä. 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Puhelin: 0407030454
Sähköposti: elisabeth.porkka@sol.fi
Sijainti: Pirkanmaa

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!