Tuotannonohjauksen vetäjä

Suunnittelusta tuotantoon, asennuksiin ja elinkaaripalveluihin - David Brown Santasalo on kumppanina liiketoimintasi jokaisessa vaiheessa. Haemme vahvistusta David Brown Santasalon Jyväskylän toimipisteeseen

Tuotannonohjauksen vetäjää

Mitä tehtäviisi kuuluu?

Vastaat tehtävässä tilaus-toimitusprosessin toimitusvarmuudesta ja sen kehittämisestä sekä nimikehallinnasta. Vastuullasi on tehtaan työkuorman ja kapasiteetin seuranta sekä kyvykkyyden ja toimitusvarmuuden varmistaminen sekä parantaminen. Johdat omaa tiimiäsi ja työskentelet tiiviissä yhteistyössä erityisesti DB Santasalon sisäisten sidosryhmien kanssa. Esimiehenäsi toimii tuotantojohtaja.

Millaista henkilöä haemme?

 Tehtävä vaatii kokemusta valmistavasta teollisuudesta, osaamista toimitusvarmuuden ja prosessien kehittämisestä sekä data-analyyseistä. Tehtävä edellyttää soveltuvaa koulutusta (esim. DI, insinööri AMK) sekä sujuvaa suullista ja kirjallista suomen sekä englannin kielen taitoa. Tehtävässä menestyminen edellyttää kykyä johtaa omaa tiimiä ja samalla kommunikoida aktiivisesti myös muiden sidosryhmien kanssa. Odotamme sinulta tavoitteellista ajattelu– ja toimintatapaa, oma-aloitteisuutta, itsenäistä otetta työtehtäviin sekä jatkuvaa halua kehittää omaa osaamista.

Mitä tarjoamme?

Tarjoamme hyvät mahdollisuudet osaamisesi hyödyntämiseen, henkilökohtaiseen kehittymiseen ja verkostoitumiseen maailmanlaajuisesti. Tehtävä on vakituinen.

 

Kiinnostuitko? Lisätietoja voit tiedustella: DB Santasalo, tuotantojohtaja Juha Kauppinen p. 040 573 3559 / juha.kauppinen@dbsantasalo.com. Rekrytoinnissa avustaa Eezy Personnel, aluepäällikkö Terhi Tuukkanen p. 050 441 6658 / terhi.tuukkanen@eezy.fi. Hakemuksen ja CV:n palkkatoivomuksineen pyydämme toimittamaan 24.5.2021 mennessä osoitteessa www.eezypersonnel.fi

Haku alkaa ja päättyy

David Brown Santasalo

DB Santasalo on johtava prosessiteollisuuden voimansiirtoratkaisujen toimittaja. Päätuotteinamme ovat raskaaseen teollisuuskäyttöön suunnatut innovatiiviset vaihteisto- ja voimansiirtoratkaisut, sekä kattavat elinkaaren aikaiset huoltopalvelut alkuperäisvalmistajasta riippumatta. Pitkä yli 100 vuoden kokemuksemme alalla takaa asiakkaidemme prosessien varman toiminnan. Pitkän historiamme aikana olemme valmistaneet voimansiirtoratkaisuja useiden tuotemerkkien alla kuten esim.  Valmet Voimansiirto, Santasalo, Metso Drives, Moventas, Asea, Rauma-Repola, SAWA, David Brown, Wärtsilä. Tällä hetkellä konsernissamme on maailmanlaajuisesti yli 1000 työntekijää, valmistusyksiköitä 7 kpl, huoltokeskuksia on 29 kpl.

DB Santasalo jatkaa investointeja globaaliin toimintaansa ja on käynnistänyt investoinnin uuteen tehtaaseen Jyväskylässä. Uudesta tehtaasta tulee konsernin teollisuusvaihteiden päätehdas, joka palvelee asiakkaita maailmanlaajuisesti konsernin kaikkien yksiköiden kautta. Investoinnilla DB Santasalo parantaa asiakaspalvelua ja lyhentää olennaisesti välitysosien, hammaskehien, huoltojen ja kokonaisten vaihteiden toimitusaikoja. Valmistuessaan noin 10.000m2 tehdas on merkittävä laajennus DB Santasalon nykyiseen kapasiteettiin.

Lisätietoja www.dbsantasalo.com

Sijainti: Vesangantie 1
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!