Tuotantoinsinööri, Bronto Skylift Oy

Bronto Skylift on hydraulisia henkilönostimia valmistava metallialan yritys ja alansa markkinajohtaja maailmassa. Tuotevalikoimassamme on noin 50 mallia, joiden joukosta löytyy ratkaisuja aina 112 metrin työskentelykorkeuteen asti. Suunnittelemme, valmistamme, myymme ja huollamme ratkaisujamme erityisesti palo- ja pelastustoimen sekä teollisuuden tarpeisiin. Viimeisten 50 vuoden aikana olemme toimittaneet yli 7 000 alustayksikköä palokunnille ja teollisuusasiakkaille kaikilla mantereilla, yhteensä yli 120 maahan. Pääkonttorimme ja tuotantolaitoksemme sijaitsevat Suomessa. Meillä on myös tytäryhtiöt Saksassa, Ruotsissa, Sveitsissä ja Yhdysvalloissa. Lue meistä lisää: www.brontoskylift.com

Meillä on nyt Porissa tarjolla monipuolinen ja mielenkiintoinen rooli tuotannon kehitystehtävien parissa. Haluaisitko sinä antaa panoksesi yhdelle suomalaisen vientiteollisuuden menestyjistä ja liittyä osaajajoukkoomme?

Tuotantoinsinööri

Panostamme tuotantomme laadun, tehokkuuden ja tuotantomenetelmien kehittämiseen. Tuotantoinsinöörinä tulet yhdessä sidosryhmiesi kanssa olemaan tärkeässä roolissa kehitystavoitteidemme saavuttamisessa ja jatkuvassa tuotannon kehityksen eteenpäin viemisessä. Tulet tekemään yhteistyötä mm. työnjohdon, tuotannon suunnittelun, laadun ja tuotekehityksen kanssa. Esimiehenäsi toimii tehdaspäällikkö.

Millaisten työtehtävien parissa tulisit työskentelemään? Tehtävässä tulet kehittämään tuotantomenetelmiä ja -välineitä, antamaan panoksesi työtapojen ja turvallisuusasioiden kehittämiseen sekä tuotannon tehostamiseen. Tulet ottamaan vastuun työntutkimuksesta ja -mittaamisesta sekä auttamaan tuotannon ohjausta niiden kautta saatavan tiedon pohjalta. Tuotannon laadun kehittämisen osalta tulet tekemään yhteistyötä laatuosastomme kanssa. Olet myös mukana tuotannon investointihankkeiden läpiviennissä ja uusi laitteiden käyttöönotossa sekä koulutuksessa. Osallistut lisäksi mm. koneistuksen kiinnikkeiden ja jigien suunnitteluun ja kehitykseen. Toivomme saavamme sinusta tulevaisuudessa myös resurssin CAM-ohjelmoitiin ja ohjelmoinnin kehittämiseen.

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa teknisen alan koulutusta ja osaamista sekä kokemusta tuotannon kehittämiseen liittyvistä tehtävistä valmistavan teollisuuden parissa. Toivomme sinulla olevan erityisesti osaamista tuotantomenetelmien ja -välineiden kehittämisestä. Mikäli sinulla ei ole kokemusta työntutkimuksesta ja -mittaamisesta olemme valmiit sinut niihin kouluttamaan. Olennaista on halukkuutesi ja valmiutesi uuden oppimiseen ja osaamisesi kehittämiseen. Olet tottunut hyödyntämään nykyajan tietoteknisiä ratkaisuja ja osaat tehdä suunnittelua Siemens NX:lla tai jollain toisella CAD-ohjelmistolla. Sinulla ei tarvitse olla CAM-ohjelmointiosaamista, mutta toivomme sinulle olevan halukas oppimaan sitä.

Henkilönä sinulla on hyvät suunnittelu-, organisointi- ja vuorovaikutustaidot. Kykenet työskentelemään myös itsenäisesti ja tehokkaasti asiat loppuun asti saattaen. Tartut toimeen proaktiivisesti ja systemaattisesti. Sinulle onnistuneet ja hyvin loppuun asti saatetut projektit ja tehtävät ovat kunnia-asia. Sinulla on halu kehittää ja kehittyä niin oman osaamisesi kuin yrityksemme toiminnankin suhteen.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden arvostettujen tuotteiden ja osaavien ihmisten parissa. Tartu siis tähän mahdollisuuteen ja esittele rohkeasti itsesi! Täytämme paikan soveltuvan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian.

Tiedustelut ja hakuohjeet:

Lisätietoja tehtävästä antaa Mentekin konsultti Jani Kallio numerossa 050 529 2715 tai jani.kallio@mentek.fi

Hae paikkaa ilmoituksen ylä- ja alalaidassa olevaa hae tätä paikkaa -nappia painamalla. Ilmoitathan hakemuksesi yhteydessä myös alustavan palkkatoiveesi. Tervetuloa mukaan rekrytointiprosessiin!

 

 

Mentek Advisors on rekrytointi-, suorahaku- ja valmennuspalveluita tarjoava asiantuntijayritys, joka yhdistää osaajat ja yritykset sekä verkostot vaikuttavalla tavalla. Tarjoamme palveluitamme modernin teknologian tukemana kaikkialla Suomessa. Mentek tulee sanoista menestyksen tekijä. Yritysten ja yhteisöjen menestyksen takana on aina menestyksen tekijä, ihminen. Kun menestyksen tekijät rekrytoidaan heille soveltuviin ja merkityksellisiin työtehtäviin, toisiaan täydentäviin työyhteisöihin ja kannustavan johtamiseen piiriin, syntyy menestystarinoita. Mentekillä missiomme on mahdollistaa menestys auttamalla menestyksen tekijöitä ja yrityksiä löytämään toisensa sekä yhdistämään heidän päämääränsä yhteiseksi tulevaisuudeksi. Olemme tukena myös muutostilanteissa, kun yksilö tai yritys kohtaa haasteita. www.mentek.fi

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Toistaiseksi voimassa oleva / vakituinen

Bronto Skylift Oy

Sijainti: Murskatie 3, Pori
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!