Tuotantoinsinööri

Fira on dynaaminen kasvuyritys ja innovatiivisten ihmisten yhteisö. Rakennamme hyviä koteja ja työpaikkoja, eläviä kaupunkiympäristöjä ja parempaa arkea. Uudistamme rakennusalaa hyödyntäen digitaalisia ratkaisuja, tiedolla johtamista ja ihmisten vuorovaikutusta. Haluamme olla rakennusalan rohkea suunnannäyttäjä nyt ja tulevaisuudessa. Meillä on vauhdikas ja avoin työyhteisö, jossa perinteet ja tulevaisuus kulkevat käsi kädessä. Läpinäkyvyys, välittäminen ja luottamus arvoina ohjaavat toimintaamme.

Vuonna 2002 perustetussa yrityksessämme työskentelee tällä hetkellä yli 300 raudanlujaa ammattilaista. Omistajina ovat iso joukko firalaisia sekä Ilmarinen. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 226 miljoonaa euroa. Päätoimipisteemme sijaitsee lähellä Helsinki-Vantaan lentoasemaa.

Haemme nyt liike- ja toimitilalinjaamme tuotantoinsinööriä vastaamaan tuotannonsuunnittelusta, aikatauluohjaus-, kustannushallinta- ja laatuprosesseista sekä kehitystyön jalkauttamisesta. Koordinoit työmaiden tuotannonsuunnitteluvaiheen ja luot edellytykset tuotannonsuunnittelun onnistumiselle. Varmistat aikataulujen laadintaperiaatteet ja tuotat aikatauluja sekä hankekehitykseen että tuotantoon. Tuet myös muussa tuotannonsuunnittelun alueissa kuten aluesuunnittelu, logistiikka ja tuotantojärjestys/lohkotus.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

  • rakennusalan koulutusta (DI, ins. AMK)
  • tuotanto- ja aikataululogiikkojen ja -teorioiden ymmärrystä sekä kykyä soveltaa niitä käytäntöön
  • käytännön kokemusta ja näkemystä työmaan operatiivisesta toiminnasta
  • kokonaisvaltaista rakennusprojektin osa-alueiden ja niiden välisien suhteiden ymmärrystä
  • kykyä mallintaa ja visualisoida aikatauluja
  • kykyä valmentaa, kouluttaa ja saada ihmiset innostumaan

Tarjoamme:

  • innovatiivisen, edistyksellisen ja toimialan kärjessä kehittyvän työympäristön
  • mahdollisuuden käyttää toimialan kehittyneimpiä työkaluja
  • monipuolisia työtehtäviä ja kehittymismahdollisuuksia sekä etenemismahdollisuuksia urallasi näyttöjesi perusteella
  • kilpailukykyiset työehdot

Tule mukaan huipputiimiin! Meillä pääset uudistamaan rakennusalaa osaavassa porukassa, joka rakentaa kaupunkia ihmisten kanssa ja luo mahdollisuuksia uudelle liiketoiminnalle. Me uskomme, että fiksumpi yhteiskunta rakennetaan yhdessä. 

Lisätietoja: Mikko Järvinen 050 527 2095 tai mikko.jarvinen@fira.fi

 

 

Haku alkaa ja päättyy

Fira

Fira on rakennusalaa uudistava kasvuyritys, joka rakentaa kaupunkia ihmisten kanssa ja luo mahdollisuuksia uudelle liiketoiminnalle. Fira-konserniin kuuluu asuntoja, liike- ja toimitiloja, modernisointia ja putkiremontteja päätoteuttajana tekevä Fira Oy sekä digitaalisia ja modulaarisia palveluja kehittävä älypalvelut. Fira-konsernin pääkonttori sijaitsee Vantaan Technopoliksessa, ja vuonna 2018 konsernin liikevaihto oli 226 miljoonaa euroa.

Sijainti: Teknobulevardi 3-5, 01530 Vantaa
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!