Vakituinen / Teknobulevardi 3-5, 01530 Vantaa

Tuotantojohtaja Modernisointilinjaan

Hae tähän työpaikkaan

”Fira on rakennusalan uudistaja ja tiedolla johdetun palvelurakentamisen rohkea suunnannäyttäjä. Datan hyödyntäminen, digitaaliset ratkaisut, modulaarisuus sekä ihmisten välinen vuorovaikutus ja yhteistyö ovat toimintamme ytimessä. Meillä on avoin työyhteisö, jossa ihmisiä kuunnellaan. Läpinäkyvyys, välittäminen ja luottamus arvoina ohjaavat toimintaamme."

Nykyisen Fira Oy:n modernisointilinjan tuotantojohtajan siirtyessä linjan liiketoiminnasta vastaavaksi johtajaksi haemme hänelle seuraajaa. Firan modernisointilinjassa olemme keskittyneet palvelurakentamisemme kehittämiseen, jossa tärkein laatumittarimme on asiakastyytyväisyys. Haluamme olla kaikkein paras palvelurakentaja. Jos koet tämän tavoitteen omaksesi ja omaat muut tehtävän vaatimat ominaisuudet voit olla hakemamme henkilö.

Firan korjausrakentaminen edustaa alan huippua. Viimeisin osoitus tästä oli, että Keskinäinen työeläkeyhtiö VARMA valitsi meidät ”Vuoden 2020 rakentajakumppaniksi”. Tarkempaa tietoa muista hankkeistamme voi lukea kotisivuiltamme.

Tuleva Tuotantojohtaja saa johdettavakseen ammattitaitoisen, kunnianhimoisen ja kehittymiskykyisen joukkueen.

EDELLYTÄMME:

  • Rakennusalan riittävää koulutusta ja toimimista tuotannon eri tehtävissä yli 7 vuotta sekä näyttöä ko. tehtävien onnistuneesta hoidosta (suosittelijat, kohteet ja tehtävät).
  • Halua ottaa tehtävä vastaan mahdollisuutena kehittää asioita uudella tavalla ja sitoutua Firan tuotantosysteemin edelleen kehittämiseen.
  • Luontaista kykyä toimia ”helposti lähestyttävänä”, mutta vaativana ja tavoitteellisena esimiehenä.
  • Osaat toimia läpinäkyvästi ja olet ehdottoman luotettava

TARJOAMME:

  • Tehtävää vastaavan kilpailukykyisen palkan kannustinjärjestelmineen sekä hyvät työsuhde-edut.
  • Ammattitaitoisen, sitoutuneen ja tulosta tekevän organisaation johdettavaksi.

Hae tehtävään 30.11.2020 mennessä allaolevan linkin kautta. Olemme yhteydessä potentiaalisiin hakijoihin jo hakuaikana.

Lisätietoja tehtävästä antaa johtaja Pekka Sipponen puh. 040 513 3035, etunimi.sukunimi@fira.fi

Työpaikasta lyhyesti

  • Tuotantojohtaja Modernisointilinjaan, Vakituinen
  • Fira, Teknobulevardi 3-5, 01530 Vantaa
  • Haku alkaa ja päättyy
Hae tähän työpaikkaan

Fira

”Rakennamme hyviä koteja ja työpaikkoja, parempaa arkea ja kestävää tulevaisuutta. Fira-konserniin kuuluu asuntoja, liike- ja toimitiloja, modernisointia ja putkiremontteja päätoteuttajana tekevä Fira Oy ja modulaarisia kylpyhuoneratkaisuja kehittävä Fira Modules Oy. Fira-konsernin pääkonttori sijaitsee Vantaan Technopoliksessa ja vuonna 2019 konsernin liikevaihto oli 218 miljoonaa euroa.”

Sijainti: Teknobulevardi 3-5, 01530 Vantaa

”Visiomme on vahvistaa rooliamme palveluyhtiönä, joka luo uutta kysyntää uusilla ratkaisuilla. Sananlaskumme sanoo ”Jos haluat mennä nopeasti, mene yksin. Jos haluat mennä pitkälle, mennään yhdessä.” 

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!