Tuotantotyöntekijä puupakkaustuotantoon kolmivuorotyöhön

Haluaisitko päästä käärimään hihasi ja hyödyntämään kädentaitojasi tuotantotyöntekijän tehtävässä? Pysyykö työkalut hyppysissäsi etkä säikähdä fyysistä työtä? Etsimme nyt hyvällä asenteella ja fyysisellä kunnolla varustettuja, tuotantotyöstä kiinnostuneita työntekijöitä työskentelemään huippuporukkaan! Työt alkavat heti ja jatkuvat elokuun 2021 loppuun saakka. Työ on kaksi- tai kolmivuorotyötä.

Tehtäviisi kuuluu puupakkaustuotteiden kokoonpanotehtävät. Tässä työssä tärkein työvälineesi on paineilmanaulain, joten toivomme, että työkalut pysyvät käsissäsi. Työtehtävät voivat vaihdella, joten tässä tehtävässä et pääse tylsistymään! Työssä tarvitset hyvää fyysistä kuntoa ja askelmittarisi päivätavoitteet ylittyvät takuuvarmasti. Etsimme itsenäisellä, reippaalla ja oma-aloitteisella asenteella varustettuja henkilöitä. Et välttämättä tarvitse aiempaa kokemusta juuri tämänkaltaisista tehtävistä, mutta luonnollisesti kokemus tuotantotöistä tai rakennusalan tehtävistä katsotaan eduksi. 

Tarjoamme erinomaisen perehdytyksen tehtävään ja mahdollisuuden työskennellä vaihtelevassa tehtävässä mukavien työkavereiden ympäröimänä. Työ alkaa mahdollisuuksien mukaan heti. Palkkaus on mekaanisen metsäteollisuuden työehtosopimuksen mukainen ilta- ja yövuorolisineen. Kiinnostuitko? Kerron mielelläni lisää tehtävästä. Tavoitat minut arkisin 8-16 numerosta 0406625291 / Jenna Jaurakkajärvi sekä sähköpostitse jenna.jaurakkajarvi@sol.fi.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen, määräaikainen

SOL Henkilöstöpalvelut Oy

SOL Henkilöstöpalvelut Oy on osa kansainvälistä SOL-konsernia, joka työllistää 14 000 aurinkoista SOLilaista. SOL Henkilöstöpalvelut Oy tarjoaa kaikille toimialoille henkilöstövuokraus-, rekrytointi-, suorahaku- ja muita räätälöityjä henkilöstötoimialan palveluja koko Suomessa. Asiakkainamme on valtakunnallisesti ja paikallisesti toimivia yrityksiä. 

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Ota yhteyttä:

Puhelin: 0406625291

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!