Tuotekehittäjä

Kalaneuvos Oy
Hukkasentie 25, Sastamala
Kokoaikainen
Haku alkaa ja päättyy

Liiketoimintamme kehittyessä etsimme Sastamalaan (Hukkasentie 25)

Tuotekehittäjää

Päävastuualueenasi on laadukkaiden Kalaneuvos-tuotteiden kehittäminen sekä erikseen alihankinta- ja yhteistyökumppaneiden tuotteiden ja tuoteprosessien kehittäminen sekä toteuttaminen aikataulutetusti. Ammennat tietoa markkinatutkimuksista, kuluttajilta ja yritysasiakkailtamme vastataksesi alan kehitykseen ja ruoka-alan trendeihin. Vastaat yrityksen tuotekehitysryhmästä, jossa on mukana myynnin, markkinoinnin ja tuotannon vastuuhenkilöitä. Työskentelet myös yhteistyössä laatuosaston kanssa. Pääset siis toimimaan tiiviissä yhteistyössä talon sisällä eri osastojen kanssa. Tuotekehittäjän vastuulle kuuluu myös tuotehuolto.

Tuotekehittäjänä olet innovatiivinen ja innostunut. Seuraat alan viimeisimpiä trendejä, tunnet lainsäädäntöä ja omaat laajaa osaamista ruoka-alalta. Olet luontainen kehittäjä ja uusien, toteutettavissa olevien ideoiden esittäminen on sinulle luontevaa.

Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa, esimerkiksi elintarvikealalta. Sinulla on jo kertynyt kokemusta ruoka-alalta, mielellään reseptiikan ja tuotekehityksen parista. On eduksesi, jos tuotantoprosessit ovat sinulle entuudestaan tuttuja. Sinulla on näkemystä ja rohkeutta tuoda ideoitasi esiin, olet aktiivinen ja toiminnassasi systemaattinen. Työntekijänä olet oma-aloitteinen ja itsenäinen. Kykenet toimimaan tiimissä ja kommunikoit avoimesti eri sidosryhmien kanssa. IT-taitosi ovat nykyaikaisella tasolla ja kommunikoit sujuvasti myös englannin kielellä.

Meillä pääset toimimaan kasvavassa organisaatiossa laadukkaiden, oman alansa johtavien tuotteiden parissa. Pääset katsomaan tulevaisuuteen ja vaikuttamaan yrityksen kehitykseen. Tulet yhdessä ammattilaistemme kanssa vaikuttamaan Kalaneuvoksen menestystarinaan sekä kehittymään ruoka-alan huippuosaajaksi. Tarjoamme sinulle haasteita ja kehittymisen mahdollisuuksia!

Kiinnostuitko? Vakuuta meidät hakemuksellasi. Hakemuksen, CV:n ja palkkatoiveesi voit jättää osoitteessa: https://ats.talentadore.com/apply/Tuotekehittaja/D4AKJm viimeistään 15.03.2021.

Lisätietoja tehtävästä saat soittamalla Eezy Personnel Oy:n seniorikonsultti Johanna Ahola, p. 0400 739 308 tai konsulttijohtaja Ari Juvonen, p. 040 721 7799.

Kalaneuvos Oy

Kalaneuvos Oy yhdessä Hukkasten yrittäjäperheen muiden kala-alan yritysten kanssa muodostavat Suomen suurimman kala-alan toimijan. Kalaneuvos Oy on saaneet lähes 30 milj. euron tehdaslaajennuksen valmiiksi v. 2020 tehden Kalaneuvoksen Sastamalan toimipisteestä mm. Pohjoismaiden suurimman kalansavustamon!


Yli 40 vuoden historialla Kalaneuvos on markkinoiden ostetuin kalabrändi graavi-, kylmäsavu- ja lämminsavutuotteissa. Kehitämme, valmistamme ja markkinoimme korkealaatuisia kalatuotteita kotimaan markkinoille ja vientiin. Raaka-aineiden laadun lisäksi panostamme vahvasti henkilöstömme työhyvinvointiin ja kehittymiseen, tuotekehitykseen sekä tuotantomenetelmien, tilojen ja laitteiden nykyaikaistamiseen. Sastamalan yksikkömme liikevaihto v. 2020 oli n. 78 milj. euroa työllistäen n. 140 henkilöä.

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!