Tuotekehitysinsinööri

Etsimme nyt Lapualle

tuotekehitysinsinööriä

kansainväliseen toimintaympäristöön, osaksi maailman johtavan patruuna- ja patruunakomponenttivalmistajan tuotekehitysorganisaatiota.

Tehtäväsi on uusien tuotteiden tuotekehitys sekä valmistuksessa tarvittavien työkalujen suunnittelu. Kokemuksen karttuessa toimit tuotekehitysprojektien projektipäällikkönä. Pystyt tarkkaan ja täsmälliseen dokumentointiin, hoidat ERP- ja PDM-järjestelmässä tuotetietojen hallintaa sekä laadit sisäisiä ja ulkoisia tuotespesifikaatioita. Sinulla on hyvä suunnittelukokemus ja tekninen koulutus sekä vähintään perustiedot materiaalitekniikasta.  Olet yhteistyökykyinen, tuot aktiivisesti esille kehitysideoita ja osaat arvostaa ympärillä olevaa osaamista. Englannin kielitaitosi on hyvä niin suullisesti kuin kirjallisesti.

Lisätietoja saat soittamalla Eezy Personnel, konsultti Ari Juvonen, puh. (03) 3138 0444. Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 1.11.2020 mennessä web-sivujen www.eezypersonnel.fi kautta.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Nammo Lapua Oy

Nammo-konsernilla on 2500 työntekijää 12 maassa ja Suomen yhtiöiden liikevaihto on n. 75 milj. euroa ja työntekijöitä 330. Nammolla on tehtaat Lapualla, Vihtavuoressa ja Sastamalassa. Lapuan tehdas kehittää ja valmistaa pienkaliiperisia luoteja, hylsyjä ja patruunoita. Tehtaalla työskentelee n. 170 henkilöä. Lapua®-tuotemerkki on tunnettu maailmalla sen huipputarkoista ja tasalaatuisista tuotteistaan, jotka ovat tuoneet menestystä urheiluampujille. Loppukäyttäjiemme ovat urheiluampujat, metsästäjät, ja viranomaiset. Suurin osa tuotteistamme menee vientiin ja päämarkkina-alueemme ovat Pohjoismaat, Pohjois-Amerikka ja Eurooppa.

Sijainti: Lapua
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!