Product Specialist, Ensto DSO

Etsimme nyt osaksi sähkönjakeluliiketoimintaamme tuotespesialistia, jonka toimenkuvaan kuuluu tekninen tuki omalle henkilöstölle ja teknisen markkinointimateriaalin kehittäminen ja ylläpito. Tehtävä sopii hyvin esimerkiksi hiljattain valmistuneelle tai valmistumassa olevalle sähkövoimatekniikan insinöörille, DI:lle tai muun soveltuvan alan opiskelijalle/alumnille.

Tässä tehtävässä asenne ja halu oppia ja kehittyä ratkaisee,  lisäksi toivomme hakijalta tavoitteellista ja itsenäistä otetta tekemiseen, ratkaisukykyä sekä hyviä vuorovaikutus- ja esiintymistaitoja. Eduksi katsotaan, jos sinulla on jo kokemusta jakeluverkkojen rakentamisesta, sähkönjakeluverkkojen tuntemusta ja kokemusta teknisen markkinointimateraalien tekemisestä, mutta edellytyksiä tehtävään hakemiselle nämä eivät ole. Työpisteesi sijaitsee Porvoossa, mutta myös ajoittainen etätyö on tässä tehtävässä mahdollista.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden alan markkinajohtajan tuotteiden parissa, kilpailukykyisen palkan ja henkilöstöedut sekä modernit työvälineet. Enstosta saat joustavan työnantajan, joka haluaa tarjota työntekijöilleen parhaat mahdollisuudet menestyä!

Meille Enstossa energiatehokkuus ja kestävämmän yhteiskunnan rakentaminen ovat sydämen asioita. Kansainvälisen perheyrityksen inspiroiva ja innostava ilmapiiri vauhdittaa ammatilliseen kasvuun ja kehittymiseen. Uskomme parempaan elämään sähköllä ja kestävämpään huomiseen. Jos jaat intohimomme ja haluat vaikuttaa asioihin, liity tiimiimme. Olisi ilo saada sinut osaksi Ensto-perhettä!

Kiinnostuitko? Kuulisimme mielellämme lisää sinusta ja taustastasi. Lähetäthän hakemuksesi ja lisää mukaan CV tai LinkedIn -linkki 16.5.2021 mennessä oheisen linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Petteri Pulkkinen, tuotehallintapäällikkö, puh. 040 513 6321tai s-posti: petteri.pulkkinen@ensto.com.

Haku alkaa ja päättyy

Ensto

Ensto suunnittelee ja tarjoaa luotettavia ja älykkäitä sähköistysratkaisuja ja asiantuntemusta sähkönjakeluverkkoihin ja rakennuksiin. Vuonna 1958 perustettu kansainvälinen teknologia- ja perheyritys työllistää 1 350 ammattilaista Euroopassa, Yhdysvalloissa ja Aasiassa. Vuonna 2020 liikevaihtomme oli 250 miljoonaa euroa. Uskomme parempaan elämään sähköllä ja kestävämpään huomiseen.

Ensto on savuton työpaikka.

Puhelin: +358 204 76 21
Sähköposti: careers@ensto.com
Sijainti: Ensio Miettisen katu 2, 06100 Porvoo
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!