Tuotteistusjohtaja

MPY-konserniin kuuluva MPY Yrityspalvelut Oyj on valtakunnallinen ICT-talo, jonka yhdeksällä toimipisteellä työskentelee yli 100 asiantuntijaa. Yritys tarjoaa tietohallinnonjohtamis- ja IT-ratkaisuja keskisuurten yritysten muuttuviin tarpeisiin. Luomme ratkaisuja, jotta asiakkaamme voisivat menestyä ja jotta organisaatiot voisivat hyvin. Ymmärrämme, kuinka tärkeää asiakkaan liiketoiminnan sisäistäminen on oikeanlaisen IT-ympäristön rakentamiseksi.

 

Oletko palvelukehityksen ja tuotteistuksen huippuosaaja? Oletko asiakaslähtöinen ja haluat tehdä töitä yhdessä myynnin ja asiakkaan liiketoiminta- ja teknologiajohdon kanssa? Haemme nyt huippujengimme vahvistukseksi

 

TUOTTEISTUSJOHTAJAA

 

viemään MPY:n palvelutuotteistuksen seuraavalle tasolle.

 

Tehtävä on organisaatiossamme uusi, ja yksi tärkeimmistä tehtävistä myynnin, asiakkaan ja teknologiakehityksen välissä. Tehtävään kuuluu yhtiön palvelutarjoaman hallinta, uusien tuotteiden ja palveluiden kehittäminen, tuotteistaminen ja markkinoille vienti. Onnistuminen tehtävässä edellyttää tiivistä yhteistyötä myynnin, teknisten ja muiden asiantuntijoiden, sekä palvelutuotannon kanssa, sekä ymmärrystä yhtiön liiketoimintaprosesseista ja markkinoista kokonaisuudessaan. Tehtävään sisältyy vastuu hinnoittelusta, myynti- ja tukimateriaaleista sekä myynnin ja muun organisaation koulutuksesta palvelutarjoamaan.

 

Ymmärrät liiketoimintalähtöisen teknologiakehittämisen mahdollisuudet ja uskallat haastaa niin asiakkaan liiketoiminta- kuin teknologiajohtoakin omilla näkemyksilläsi. Asiakaslähtöisyys on osa ammatillista dna:tasi, ja sinulla on vahvoja näyttöjä useamman vuoden ajalta ICT -alan palveluiden tuotteistuksista ja tuotteistusprojektien johtamisesta – olet kenties vienyt huikeita innovaatioita myös kansainvälisille markkinoille. Vastaat uusien palveluiden kehittämisestä ja konseptoinnista, ja tuot mukanasi vahvaa asiakasnäkemystä. Sinulla on vahva ymmärrys palvelutuotannon toiminnasta sekä asiantuntijapalveluiden tuotteistamisesta. Tunnistat myös, millaista modernia teknologiaosaamista menestyminen palvelutuotteistajan roolissa edellyttää. Olet tottunut tekemään työtäsi ketterin menetelmin kokeilukulttuurin hengessä. Tehtävässäsi raportoit yhtiön toimitusjohtajalle.

 

Hakijalta edellytämme:

 • Useamman vuoden kokemusta ICT-palvelutuotannon ja asiantuntijapalveluiden toimintaympäristössä työskentelystä
 • Vahvaa näyttöä tuotteistuksesta modernissa ICT-asiantuntijaympäristössä vähintään viiden vuoden ajalta
 • Vahvoja näyttöjä palvelutuotteistuksen tuomasta liikevaihdon kasvusta – näitä menestystarinoita kuulemme mielellämme
 • Kokemusta ratkaisu- ja arkkitehtuurisuunnittelusta sekä tuotosten käytännön toimeenpanosta
 • Ketterän kehityksen menetelmien osaamista ja niiden soveltamista käytäntöön tuloksellisesti
 • Kykyä hahmottaa kokonaisuuksia ja uusia mahdollisuuksia
 • Kiinnostusta tarkastella teknologiavaihtoehtoja ennakkoluulottomasti
 • Kokemusta asiakkaiden liiketoimintajohdon kanssa työskentelystä ja liiketoiminnan kehittämisestä
 • Ratkaisukeskeisyyttä ja vahvaa kaupallista/liiketoimintalähtöistä näkemystä
 • Kiinnostusta jatkuvaan uuden oppimiseen ja uteliaisuutta, joka ajaa sinua jatkuvasti eteenpäin ja kyseenalaistamaan nykytilanteen
 • Vahvoja tiimipelaajataitoja, joilla pyritään saavuttamaan yhdessä paras ratkaisu
 • Kykyä viedä asioita suunnitelmallisesti maaliin asti yhteistyössä useiden osapuolien kanssa
 • Tehtävään soveltuvaa koulutusta (AMK, DI tmv.)
 •  

Tarjoamme sinulle:

 • Avainaseman yrityksen uusien palveluiden kehittämisessä ja nykyisten uudistamisessa
 • Mahdollisuuden kehittää toimialan parasta asiakaskokemusta tarjoavia palveluja
 • Modernin työnympäristön, loistavat etätyömahdollisuudet ja kivat työkaverit
 • Vapautta ja vastuuta osana huippujengiä
 • Avoimen yrityskulttuurin, jossa jokainen voi olla oma itsensä
 • Haastavia ja monipuolisia hankkeita, alan johtavien kumppaneiden kanssa

 

Tehtävä on vakituinen ja aloitusajankohta sovitaan sopivan henkilön löydettyä. Sijaintipaikkana vaihtoehtoisesti Vantaa, Tampere tai Mikkeli. Tehtävän hoitaminen edellyttää matkustamista Suomessa myynnin tukena ja asiakastapaamisissa, jotta varmistamme kehityksen vastaavan asiakkaidemme liiketoimintatarpeita.

 

Kiinnostuitko? Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydettyä. Haethan tehtävään heti, mikäli saimme kiinnostuksesi heräämään!

 

Lisätietoja Esa Matikaiselta esa.matikainen@mpy.fi, puh. 040 5060 080 tai Juha Häkämieheltä juha.hakamies@mpy.fi, puh. 044 0190 500.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Toistaiseksi voimassa oleva

MPY

MPY on kasvava tietohallintojohtamisen ja teknologiapalveluiden asiantuntijayritys. MPY:n juuret ovat syvällä Suomen maaperässä. Olemme rakentaneet kotimaisia palveluja jo 130 vuoden ajan ja uudistuneet tietoliikenneyhtiöstä dynaamiseksi tietohallinnon ja ICT-palvelujen huippuosaajaksi, joka auttaa asiakkaitaan vahvistamaan liiketoimintaansa ja menestymään tietotekniikan avulla.

Palvelemme tällä hetkellä useilla paikkakunnilla Suomessa. Toimimme asiakkaitamme lähellä ja meille asiakas tulee ennen euroja. Lisätietoja tavastamme toimia saat suoraan asiakkailtamme.

MPY-konserniin kuuluvat emoyhtiö MPY Osuuskunta sekä liiketoimintayhtiöt MPY Yrityspalvelut Oyj  ja MPY Telecom Oyj.

Sijainti: Äyritie 18, 01510, Vantaa
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!