Turvalaitesuunnittelija

Etsimme turvalaitesuunnittelijaa Tampereelle tai Riihimäelle

Suunnitteluryhmän tehtäviin kuuluvat mm. radan turvalaite- ja radan apujärjestelmien suunnittelutehtävät, sekä muut asiantuntijatehtävät. Toimimme myös raitiotie- ja metro ympäristöissä.

Tampereella työskentelemme tällä hetkellä erityisesti raitiotien parissa.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus (esim. diplomi-insinööri, sähkö- tai automaatioinsinööri).  Katsomme eduksi kokemuksen rautateiden turvalaitejärjestelmien suunnittelusta, mutta voit olla myös vasta uraasi aloittavakin. 

Olet oma-aloitteinen ja kehittymishaluinen ja haluat oppia uutta. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot, positiivinen asenne sekä kokemusta AutoCAD ympäristöstä.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä mukaan kehittämään tulevaisuuden alaa yhdessä asiantuntevien kollegoiden kanssa. Pääset kehittämään itseäsi myös laaja-alaisena turvalaite asiantuntijana. Meillä on käytössä nykyaikaiset työvälineet sekä mukavat edut.

Toimitilamme Tampereen rautatieasemalla ovat helposti tavoitettavissa joukkoliikenteellä ja myös etätöiden tekeminen on mahdollista.

Tule mukaan kasvavaan ja nopeasti uudistuvaan yritykseen!

Jos kiinnostuksesi heräsi, Ota rohkeasti yhteyttä! 
Lisätietoja tehtävästä antaa ryhmäpäällikkö Petri Sirén, puh. 040 8622 416 tai sähköpostitse petri.siren@vr.fi

Olethan kuitenkin nopea, paikkoja on useita ja  täytämme tehtävät heti siihen sopivan henkilön löydyttyä.

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • CAD
  • Oma-aloitteinen
  • ulospäinsuuntautunut

Työsuhde-edut

  • Eazybreak
  • Lounastuki
  • Tulospalkkio
  • Etätyö

NRC Group Finland Oy

NRC Group Finland Oy on Suomen monipuolisin infrahankkeiden suunnittelutoimisto, rakennusliike ja kunnossapitäjä mukaan lukien kalustopalvelut ja ratamateriaalien toimitukset. Olemme mukana useassa infra-alan allianssissa tekemässä Suomen kiinnostavinta ja ympäristöystävällisintä infraa, kuten Tampereen Ratikka ja Raide-Jokeri. Yli 150 vuoden kokemus rautatiejärjestelmistä luo vahvan perustan infran kokonaisosaamiseen ja suurten urakoiden projektinhallintaan. 

NRC Finland on osa norjalaista NRC Groupia, joka on pohjoismaiden johtava infra-alan toimija Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiö tuottaa infra-alan elinkaaren kaikki palvelut raideinfrasta siltasuunnitteluun, ratarakentamisesta kunnossapitoon, maanrakennuksesta sähköön ja ympäristöön. NRC Groupin pääkonttori sijaitsee Lysakerissa, Oslossa ja yhtiöllä on yhteensä yli 20 toimipistettä Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiöiden yhteenlaskettu liikevaihto on noin 600 miljoonaa euroa. Konsernissa työskentelee yhteensä yli 2500 infrahankkeiden ammattilaista, joista runsaat 1400 Suomessa. Yhtiön osake noteerataan Oslon pörssissä.

Sähköposti: petri.siren@vr.fi
Sijainti: Radiokatu 3

 

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!