Tutkija / tutkimusinsinööri, ydinvoimalaitosmateriaalit

Etsitkö merkityksellistä työpaikkaa, jossa on oikeasti mahdollisuus vaikuttaa?

VTT on yksi Euroopan johtavista tutkimus- ja teknologiaorganisaatioista. VTT:llä sinulla on mahdollisuus olla osa innovatiivista ja mielenkiintoista työyhteisöämme, sekä oppia ja kehittyä tiimikavereidesi tuella. Meillä sinua odottaa yli 2000 rohkaisevaa ja inspiroivaa kollegaa yli 40:stä eri kansallisuudesta ympäri Suomen.

Etsimme nyt tiimiimme tutkijaa / tutkimusinsinööriä ydinvoimalaitosmateriaalien pariin. Ydinvoimalaitosmateriaalit-tiimissä tutkimme ja testaamme pääasiassa voimalaitoksilta peräisin olevia rakennemateriaaleja säteilytetyn materiaalin tutkimusympäristössä. Näihin tehtäviin haemme nyt vahvistusta.

Lue tästä lisää VTT:n roolista Suomen ydinenergiaosaamisessa.

Tutkijana / tutkimusinsinöörinä tiimissämme tehtäviisi kuuluvat:

Tulet työskentelemään VTT:n uudessa Ydinturvallisuustalossa Espoossa ydinvoimalaitosmateriaaleihin liittyvissä asiakastoimeksiannoissa ja tutkimusprojekteissa. Päätehtävänä tulee olemaan töiden organisointi ja ohjaaminen säteilytetyn materiaalin tutkimusympäristössä tapahtuvien töiden osalta. Tämän lisäksi toimit osana tutkimustiimiä rikkovan testauksen osalta. Olet vastuussa säteilytetyn materiaalin tutkimusympäristön laadunhallintaan liittyvissä tehtävissä ja vastaat laboratorion rikkovan testauksen laitekannan akkreditoinnista sekä prosessien kehityksestä. Taustastasi riippuen työtehtäviisi voi kuulua myös projektien hallintaa ja asiakasrajapinnassa työskentelyä.

Odotamme sinulta:

Hakijalta edellytämme työtehtäviin soveltuvaa korkeakoulututkintoa esim. kone-, materiaali- tai energiatekniikan alueelta tai vastaavaa AMK-tutkintoa. Tuntemus esim. materiaalien rikkovaan testaukseen liittyvistä tehtävistä ja laitekehitystyöstä antaa edellytykset hoitaa tehtäviä menestyksekkäästi. Eduksi katsotaan kokemus ydinvoima-alalta tai kokemus erilaisista teollisuuden prosessiympäristöistä. Ymmärrys erilaisista mittausteknisistä ratkaisuista ja perehtyneisyys alan laatustandardeihin antaa hyvät lähtökohdat tehtävän hoitamiseen. Lisäksi odotamme sujuvaa suomen kielen ja ainakin tyydyttävää englannin ja ruotsin kielen taitoa.

Toivomme, että olet:

Sinun tulisi olla aloitteellinen sekä kiinnostunut oppimaan uutta. Työtehtävissä menestyminen edellyttää hyvää töiden organisointikykyä ja kykyä suorittaa itsenäisesti esim. rikkovaan testaukseen liittyviä tehtäviä sekä toimia yhteistyössä osana tutkimustiimiä. Toivomme, että olet tarvittaessa valmis osallistumaan erilaisiin laitekehitys- ym. tehtäviin, joita materiaalinäytteiden ja koesauvojen käsittelyssä ja kuljettamisessa tulee vastaan.

Tarjoamme sinulle:

VTT:n Ydinturvatalo tarjoaa modernit testauslaitteistot ja oheislaitteet (Zwick, MTS, testXpert II, FlexTest, dimensiomittauslaitteet, kovuusmittaus, elektronimikroskoopit, hitsausvälineet jne.) sekä työskentelytilat, joissa materiaalinäytteitä käsitellään säteilysuojatuissa tiloissa ja siten, että työturvallisuuteen kiinnitetään erityistä huomiota. Tarjoamme haasteellisia työtehtäviä materiaalitekniikan alueella kotimaisten ja kansainvälisten toimeksiantojen ja projektien parissa, sekä mahdollisuuden kehittyä ja edetä aina vaativampiin työtehtäviin.

VTT:llä pääset osaksi kannustavaa ja inspiroivaa työyhteisöä, jossa kohtaavat huippututkimus, innovaatiot ja parhaat osaajat. Meillä henkilöstön hyvinvointi on keskiössä ja tarjoamme monipuolisia hyvinvoinnin ja osaamisen kehittämisen keinoja työssä onnistumisen tueksi.

Kiinnostuitko tehtävästä ja haluaisit kuulla lisää?

Lisätietoa tehtävästä antaa tiimipäällikkö Sami Penttilä: s-posti: sami.penttila@vtt.fi tai puh. +358405950338 torstaina 22.10. klo 10 - 11 tai keskiviikkona 28.10. klo 13 - 14.

Toivomme, että olet kiinnostunut liittymään joukkoomme, joten lähetäthän CV:si ja hakemuksesi palkkapyyntösi kanssa mahdollisimman pian, mutta viimeistään 1.11.2020.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Kokoaikainen, toistaiseksi voimassa oleva

VTT

VTT on visionäärinen tutkimus-, kehitys- ja innovaatiokumppani. Tartumme globaaleihin haasteisiin ja luomme niistä kestävän kasvun mahdollisuuksia. Autamme yhteiskuntaa kehittymään ja yrityksiä kasvamaan teknologisten innovaatioiden avulla – ajattelemme beyond the obvious. VTT luo vaikuttavuutta, kun innovaatiot ja liiketoiminta kohtaavat.

Sijainti: Kivimiehentie 3, Espoo
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!