Tutkimusinsinööri, kemian prosessiteknologiat

Etsitkö merkityksellistä työpaikkaa, jossa sinulla on mahdollisuus olla mukana kehittämässä uusia ympäristöä säästäviä ratkaisuja osana innovatiivista ja innostavaa tiimiä?

 VTT on yksi Euroopan johtavista tutkimus- ja teknologiaorganisaatioista. VTT:llä sinulla on mahdollisuus olla osa innovatiivista ja mielenkiintoista työyhteisöämme, sekä oppia ja kehittyä tiimikavereidesi tuella. Meillä sinua odottaa yli 2000 rohkaisevaa ja inspiroivaa kollegaa yli 40:stä eri kansallisuudesta ympäri Suomen.
 

Haemme nyt kemian prosessiteknologiat -tiimimme jäseneksi tutkimusinsinööriä Espoossa sijaitsevaan VTT:n Bioruukin pilotointikeskukseen.
 

Työssä keskitytään kemiallisten prosessien kehittämiseen aina laboratoriosta pilot-mittakaavaan synteettisten kemiallisten tuotteiden valmistamisessa biopohjaisista materiaaleista ja sivuvirroista. Sovellamme työssä orgaanisen ja polymeerisynteesin tekniikoita, jatkokäsittely- ja analyysitekniikoita.

Työtehtäväsi koostuvat ensisijaisesti penkki- ja pilotskaalan prosessikehitystöistä, joihin kuuluvat kokeellisten töiden valmistelutehtävät, töiden toteutus sekä käytettävien laitteiden huolto- ja ylläpito. Lisäksi jatkuva työturvallisuuden parantaminen on tärkeä osa työtäsi. Työskentelet tiiviissä yhteistyössä mm. tutkimusinsinööri- ja tutkijakollegoidesi kanssa ja odotammekin sinulta sujuvaa yhteistyötä muiden kanssa.
 

 Odotamme sinulta

  • Olet työstäsi innostunut ja nautit kokeellisten töiden tekemisestä.
  • Tehtävään soveltuvaa kemianalan tutkintoa (AMK insinööri tai muu vastaava koulutus). Kokemus teollisuudesta ja pilotoinnista katsotaan eduksi.
  • Hyvää suomen ja riittävää englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa.
  • Valmiutta joustoon työajoissa
  • Oma-aloitteisuutta ja huolellisuutta työtehtävien osalta sekä halua ja kykyä oppia uutta
     

Tarjoamme

Erilaiset tutkimusprojektimme tarjoavat sinulle mielenkiintoisia ja vaihtelevia työtehtäviä ja mahdollisuuden olla mukana mahdollistamassa laadukasta tutkimusta aina valmistelevista tehtävistä kokeiden toteuttamiseen saakka sekä koelaitteiden ylläpitoa. Työssä sinulla on mahdollisuus suunnitella ja toteuttaa työtäsi itsenäisesti, mutta samalla sinulla on käytössäsi koko tiimin tuki.

VTT:llä pääset osaksi kannustavaa ja inspiroivaa työyhteisöä, jossa kohtaavat huippututkimus, innovaatiot ja parhaat osaajat. Meillä henkilöstön hyvinvointi on keskiössä ja tarjoamme monipuolisia hyvinvoinnin ja osaamisen kehittämisen keinoja työssä onnistumisen tueksi.
 

Kiinnostuitko tehtävästä ja haluaisit kuulla lisää?

Lisätietoja tehtävästä antaa Jarmo Ropponen, Tutkimustiimin päällikkö, gsm. 0400 215 951, jarmo.ropponen@vtt.fi 9.4. klo 14-15 ja 16.4. klo 14-15.

Toivomme, että olet kiinnostunut liittymään joukkoomme, joten lähetäthän CV:si ja hakemuksesi palkkapyyntösi kanssa mahdollisimman pian, mutta viimeistään 25.4.2021. Aloitamme hakemusten käsittelyt ja haastattelut jo hakuajan aikana ja rekrytoimme heti sopivan henkilön löydyttyä.

Lokaatio: Bioruukki, Espoo

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Kokopäiväinen, toistaiseksi voimassaoleva

VTT

VTT is a visionary research, development and innovation partner. We drive sustainable growth and tackle the biggest global challenges of our time and turn them into growth opportunities. We go beyond the obvious to help the society and companies to grow through technological innovations. We have over 75 years of experience of top-level research and science-based results. VTT´s turnover and other operating income is 258 M€. VTT is at the sweet spot where innovation and business come together.

VTT – beyond the obvious.

Sähköposti: recruitment@vtt.fi
Sijainti: Tekniikantie 21, Espoo

 

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!