Tutkimusjohtaja

Tule meille innovaatiotoiminnan tutkimusjohtajaksi

edistämään korkealaatuisen, kestävän ja hyvinvointia edistävän rakennetun ympäristön toteutumista.

 

Rakennustietosäätiön innovaatiotoiminnan tutkimusjohtajana tehtävänäsi on ylläpitää tilannekuvaa rakennetun ympäristön muutostekijöistä ja megatrendeistä ja siten luoda edellytyksiä Rakennustiedon uusien tietotuotteiden ja –palveluiden kehittämiselle. Lisäksi tehtävänäsi on vahvistaa kiinteistö- ja rakennusalan toimintaan liittyvän tutkimuksellisen tiedon vaikuttavuutta ja osaltaan parantaa toimijoiden edellytyksiä uusien ratkaisujen kehittämiselle ja käyttöönotolle. Tarjoamme sinulle harvinaislaatuisen mahdollisuuden vaikuttaa rakennetun ympäristön tulevaisuuteen. Tukenasi on Rakennustiedon laaja asiantuntijoiden ja yhteistyökumppaneiden verkosto.

 

Odotamme sinulta ymmärrystä kiinteistö- ja rakentamisalan kehittämisen tarpeista kokonaisuutena, jossa teknistaloudellisten seikkojen ohella osaat huomioida ihmisten väliseen vuorovaikutukseen, kokemukseen ja elämäntapoihin liittyviä tekijöitä. Sinulla on kokemusta tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoiminnasta. Pystyt luomaan tki-toimintaan liittyviä verkostoja, hankkimaan rahoitusta ja johtamaan muiden asiantuntijoiden työtä. Sinulla on kykyä esiintyä näkyvässä roolissa rakennetun ympäristön kehittämiseen liittyvässä toiminnassa ja tapahtumissa. Sinulla on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja sujuva englannin kielen taito.

 

Lisätietoja tehtävästä antavat Rakennustietosäätiön yliasiamies, arkkitehti, professori Markku Hedman p. 040 7024 884 ja Eezy Personnelissa konsulttijohtaja Janne Metsä p. 0400 909 927.

 

Hae tehtävää 27.5.2021 mennessä.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Rakennustietosäätiö RTS sr

Rakennustietosäätiö RTS sr on yleishyödyllinen kiinteistö- ja rakentamisalan tiedon tuottaja, jonka tehtävänä on edistää hyvää sekä kaavoitus- ja rakennustapaa että kiinteistönpitotapaa.

Ota yhteyttä:

Sijainti: Malminkatu 16 A, Helsinki
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!