Tutkimusteknikko / Laboratorioanalyytikko, kuitupohjaiset biomateriaalit

Etsitkö merkityksellistä työpaikkaa, jossa on oikeasti mahdollisuus vaikuttaa?

VTT on yksi Euroopan johtavista tutkimus- ja teknologiaorganisaatioista. VTT:llä sinulla on mahdollisuus olla osa innovatiivista ja mielenkiintoista työyhteisöämme, sekä oppia ja kehittyä tiimikavereidesi tuella. Meillä sinua odottaa yli 2000 rohkaisevaa ja inspiroivaa kollegaa yli 40:stä eri kansallisuudesta ympäri Suomen. Löydät lisätietoa VTT:n tutkimuksesta täältä.

Etsimme nyt Jyväskylään Biomassan prosessointi ja tuotteet -tutkimusalueelle tutkimusteknikkoa/laboratorioanalyytikkoa (Research Technician/Senior Research Technician).

Haemme laboratorioalan ammattilaista Fibre products and properties -tiimiimme, jossa kehitämme teknologioita ja teemme tutkimusta kuitupohjaisten biomateriaalien aihealueella. Merkittävimpiä tutkimusaiheitamme tällä hetkellä ovat muun muassa vaahtoteknologia ja uudet kuitutuotteet. Näihin tehtäviin haemme nyt vahvistusta.

Työtehtävät sisältävät käytännön koetoimintaan osallistumista niin laboratoriossa kuin pilot-mittakaavassakin. Työtehtävien pääpaino on aluksi laboratoriotyössä. Tarpeen mukaan työskentelet myös pilot-paperikoneella.

Lue lisää biomassapohjaisten tuotteiden ja palveluiden tutkimuksesta VTT:llä: https://www.vttresearch.com/fi/tutkimusosaaminen/biomassan-jalostus-ja-biotuotteet

Odotamme sinulta:

Odotamme sinulta työhön soveltuvaa koulutusta ja näyttöä tehtäväalan osaamisesta. Arvostamme kokemusta erityisesti paperin, kartongin tai kuitutuotteiden valmistuksesta. Lisäksi arvostamme kokemusta esimerkiksi laboratorioanalyysien suorittamisesta, prosessikemikaalien hallinnasta, koneiden ja laitteiden operoinnista. Tehtävässä onnistuminen edellyttää MS Word ja Excel osaamista. Lisäksi odotamme hyvää yhteistyökykyä sekä sujuvaa suomen kielen - ja hyvää englannin kielen taitoa.

Toivomme, että olet:

Sinun tulisi olla aloitteellinen sekä kiinnostunut oppimaan uutta, olet innokas tarttumaan erilaisiin ja vaihteleviin työtehtäviin. Työtehtävissä menestyminen edellyttää hyvää töiden organisointikykyä, kykyä toimia yhteistyössä osana tutkimustiimiä ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Pystyt itsenäiseen työskentelyyn hyvässä vuorovaikutuksessa tutkijoiden ja muiden kokeelliseen toimintaan osallistuvien kanssa, työturvallisuusnäkökohdat huomioiden. Pyrit kehittämään osaamistasi, työskentelytapojasi ja työyhteisöäsi.

Tarjoamme sinulle:

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla mukana kehittämässä uutta teknologiaa kotimaisten ja kansainvälisten kumppaneiden kanssa. Mielenkiintoiset ja haasteelliset työtehtävät nopeatempoisessa projektityössä antavat sinulle mahdollisuuden hyödyntää ja kehittää omaa osaamistasi monipuolisesti. Meillä voit olla mukana kehittämässä toimintaamme ja uusia palveluita. Työyhteisömme muodostuu huippuosaajista ja käytössämme ovat monipuoliset kokeelliset laitteistot.

VTT:llä pääset osaksi kannustavaa ja inspiroivaa työyhteisöä, jossa kohtaavat huippututkimus, innovaatiot ja parhaat osaajat. Meillä henkilöstön hyvinvointi on keskiössä ja tarjoamme monipuolisia hyvinvoinnin ja osaamisen kehittämisen keinoja työssä onnistumisen tueksi.

Kiinnostuitko tehtävästä ja haluaisit kuulla lisää?

Lisätietoa tehtävästä antaa tiimipäällikkö Jarmo Kouko, sähköposti jarmo.kouko@vtt.fi tai puh. +358407243809, yhteydenotot puhelimitse keskiviikkona 18.11.2020 klo 13-15 ja tiistaina 24.11.2020 klo 13-15.

Toivomme, että olet kiinnostunut liittymään joukkoomme, joten lähetäthän CV:si ja hakemuksesi palkkapyyntösi kanssa mahdollisimman pian, mutta viimeistään 27.11.2020.

 

 

 

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Määräaikainen

VTT

VTT on visionäärinen tutkimus-, kehitys- ja innovaatiokumppani. Tartumme globaaleihin haasteisiin ja luomme niistä kestävän kasvun mahdollisuuksia. Autamme yhteiskuntaa kehittymään ja yrityksiä kasvamaan teknologisten innovaatioiden avulla – ajattelemme beyond the obvious. VTT luo vaikuttavuutta, kun innovaatiot ja liiketoiminta kohtaavat.

Puhelin: +358 20 722 111
Sähköposti: recruitment@vtt.fi
Sijainti: Koivurannantie 1 Jyväskylä

In the business area, Solutions for natural resources and environment, the research teams work with topics such as Industrial biotechnology and food solutions, biomass processing and products and energy and chemistry.

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!