Työmaakymppi, työhön osallistuva työnjohtaja

Haemme Jyväskylän toimipisteeseemme työmaakymppiä infra- ja ympäristörakentamisen hankkeisiin.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen työntekijää kuuntelevassa, läsnä olevassa ja joustavassa yrityksessä.Työn suunnittelu, organisointi, aikataulutus ja yhteistyö työntekijöiden, alihankkijoiden ja tilaajien kanssa ovat iso osa arkeasi.

Tehtäviisi kuuluu vastata yhdessä muun työnjohdon kanssa

- työmaasi laadusta
- turvallisuudesta
- aikataulusta.

Työhön osallistuvana työnjohtajana pääset johtamaan työmaatasi esimerkillä aitiopaikalta. Työsi tueksi perehdytämme sinut tehtäviisi huolella ja takaamme sinulle kaiken tuen työsi jokaisella osa-alueella.

Voit olla koulutukseltasi esim. viherrakentaja tai maarakentaja ja/tai sinulta löytyy pitkä kokemus infra- ja ympäristörakentamisen tehtävistä. Aikaisempi työnjohtokokemus katsotaan eduksi. Toimenkuvaa on mahdollista räätälöidä hakijan kokemuksen ja osaamisen mukaan. 

Hyvät sosiaaliset taidot, kuuntelemisen taito ja hyvän tavan mukaiset neuvottelutaidot auttavat sinua työsi hoitamisessa.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakituinen

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • työmaakokemus
  • työnjohtokokemus
  • hyvät sosiaaliset taidot
  • neuvottelutaidot

Työsuhde-edut

  • Edenredin liikunta- ja kulttuurietu
  • Työterveyshuolto
  • Vapaa-ajan tapaturmavakuutus

VRJ Etelä-Suomi Oy

VRJ antaa sinulle mahdollisuuden! Moni kesätyöntekijäkin on tehnyt yrityksessämme pitkän työuran ylentyen johtotehtäviin. Työpaikkana arvostamme rakennusalan osaajiamme ja panostamme henkilöstöön: meillä pääset kehittämään ammattitaitoasi. Lisäksi meillä on myös mahdollisuus kansainvälistyä työvaihdon tai harjoittelun kautta. Tule näyttämään meille osaamisesi ja asenteesi työntekoon. Me tuemme sinua urallasi.

Puhelin: 020 742 5550
Sijainti: Vasarakatu 27
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!