Työmaamestari

Työmaamestari 

Etsimme työmaamestaria NRC Group Finlandin radan kunnossapidon liiketoimintaan Itä-Suomeen ensisijaisena paikkana Kouvola. 

Työmaamestarina vastaat kunnossapitoprojektin työnjohdosta ammattitaitoisen työyhteisön jäsenenä. Tehtäviisi kuuluvat mm. työnsuunnittelu, työn toteutuksen ohjaaminen ja tarjouslaskenta. Tarkka tehtävänkuva muodostetaan osaamisesi ja kokemuksesi perusteella. 

Odotamme, että sinulla on tehtävään soveltuva tekninen koulutus ja työkokemus

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtäväkentän raideinfran parissa, asiantuntevan ja yhteistyökykyisen työyhteisön sekä haasteelliset ja vaihtelevat tehtävät hyvässä porukassa. Pääset työskentelemään Suomen rataverkolla rautaisten ammattilaistemme parissa. Meillä saat myös mahdollisuudet jatkuvaan koulutukseen ja kehittymiseen.  

Katsomme eduksesi työkokemuksen radan kunnossapito- tai rakentamistehtävistä, sekä työnjohdollisista tehtävistä. Edellytämme sinulta yhteistyökykyä, rehtiä asennetta, oma-aloitteisuutta sekä halua oppia uutta tekniikkaa. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää organisointikykyä, joustavuutta ja huolellisuutta. Tehtävä edellyttää myös hyvää terveydentilaa, matkustusvalmiutta, mahdollisuutta vaihteleviin työaikoihin sekä vähintään B-luokan ajokorttia.

Aiempi kokemus ratatöistä sekä radanpidon turvallisuusohjeiden mukaiset työ- ja turvallisuuspätevyydet katsotaan eduksi. 

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haasteellisen tehtäväkentän rautatietekniikan parissa, asiantuntevan ja yhteistyökykyisen työyhteisön sekä haasteelliset ja vaihtelevat tehtävät NRC Group Finlandin kunnossapitoammattilaisten joukossa.

 

Haethan tehtävään pian, sillä haastattelun aloitetaan heti sopivan henkilön löydyttyä.


Lisätietoja tehtävästä antaa Projektipäällikkö Vesa Voutilainen puhelimitse puh. 040 866 4889 tai sähköpostitse vesa.voutilainen@nrcgroup.fi. 

 

 

 

Hakuaika alkaa:

Työsuhde-edut

  • Työsuhdematkalippu
  • Erilaiset palkitsemisjärjestelmät
  • Liikunta- ja kulttuurietu/Eazybreak
  • Hierontaetu
  • Lounasetu

NRC Group Finland Oy

NRC Group Finland Oy on Suomen suurin radanrakentaja ja yksi suurimmista raideinfran kunnossapitäjistä. Olemme mukana useassa infra-alan allianssissa tekemässä Suomen kiinnostavinta ja ympäristöystävällisintä infraa, kuten Tampereen Ratikka, Raide-Jokeri ja Kruunusillat. Yli 150 vuoden kokemus rautatiejärjestelmistä luo vahvan perustan infran kokonaisosaamiseen ja suurten urakoiden projektinhallintaan. 

NRC Group Finland on osa norjalaista NRC Groupia, joka on Pohjoismaiden suurin raideinfra-alan toimija Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiö urakoi raideinfran lisäksi myös muun liikenteeseen liittyvän infran, kuten teiden, satamien, siltojen ja tunneleiden parissa. NRC Groupin pääkonttori sijaitsee Lysakerissa, Oslossa ja yhtiöllä on yhteensä yli 20 toimipistettä Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa. Konsernissa työskentelee yhteensä yli 2100 infrahankkeiden ammattilaista, joista 1100 Suomessa. Yhtiön osake noteerataan Oslon pörssissä.

Puhelin: 040 866 4889
Sijainti: Kouvola

 

Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!