Työnjohtaja, Bronto Skylift Oy

Bronto Skylift on hydraulisia henkilönostimia valmistava metallialan yritys ja alansa markkinajohtaja maailmassa. Tuotevalikoimassamme on noin 50 mallia, joiden joukosta löytyy ratkaisuja aina 112 metrin työskentelykorkeuteen asti. Suunnittelemme, valmistamme, myymme ja huollamme ratkaisujamme erityisesti palo- ja pelastustoimen sekä teollisuuden tarpeisiin. Viimeisten 50 vuoden aikana olemme toimittaneet yli 7 000 alustayksikköä palokunnille ja teollisuusasiakkaille kaikilla mantereilla, yhteensä yli 120 maahan. Pääkonttorimme ja tuotantolaitoksemme sijaitsevat Suomessa. Meillä on myös tytäryhtiöt Saksassa, Ruotsissa, Sveitsissä ja Yhdysvalloissa. Lue meistä lisää: www.brontoskylift.com

Haussa on nyt Poriin tuotannollista esimieskokemusta omaava

Työnjohtaja, hitsaustoiminnot

Tulet työskentelemään noin 60 henkilöä työllistävällä hitsausosastolla yhtenä esimiehistä. Esimiehenä huolehdit vastuualueesi optimaalisesta resursoinnista, työn tehokkuuteen, sujuvuuteen ja turvallisuuteen vaikuttavista asioista, osaamisen kehittymisestä ja ennen kaikkea siitä, että tiimilläsi on edellytykset onnistua tehtävissään. Luonnollisesti tärkeä osa työtäsi on eri työvaiheiden rytmittäminen, tuotannollisissa aikatauluissa pysymisestä huolehtiminen ja aktiivinen yhteydenpito eri sidosryhmiin. Käytämme työmme tukena toiminnanohjausjärjestelmää. Työtä tehdään kahdessa vuorossa arkipäivinä.

Edellytämme sinulta soveltuvaa teknisen alan koulutusta tai työkokemuksen kautta hankittua vastaava pätevyyttä. Sinulla on aiempaa kokemusta tuotannon esimiestehtävistä, mieluiten metalliteollisuudesta hitsauksiin liittyen. Emme edellytä sinulta omaa hitsauskokemusta, mutta sinulla tulisi olla hyvä perustietämys eri hitsausmenetelmistä.

Henkilönä olet helposti lähestyttävä, positiivisesti ajatteleva ja vahva tiimipeluri. Rakennat tulevaisuutta luontaisesti mahdollisuuksien ja vahvuuksien kautta. Olet toimeen tarttuva ja voitat helposti ihmisten luottamuksen. Kannustat ihmisiä kehittymään ja kehittämään työtään. Tiukoissa paikoissa sinusta löytyy tarvittaessa myös asiallisen jämäkkää johtajuutta.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen tehtäväkokonaisuuden, vapautta ja vastuuta sopivassa suhteessa, osaavan työyhteisön sekä työn mielenkiintoisten asiakasprojektien parissa. Tartu siis tähän mahdollisuuteen ja esittele rohkeasti itsesi! Täytämme paikan soveltuvan henkilön löydyttyä, joten lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian.

Tiedustelut ja hakuohjeet:

Lisätietoja tehtävästä antaa Mentekin konsultti Jani Kallio numerossa 050 529 2715 tai jani.kallio@mentek.fi

Hae paikkaa ilmoituksen ylä- ja alalaidassa olevaa hae tätä paikkaa -nappia painamalla. Ilmoitathan hakemuksesi yhteydessä myös alustavan palkkatoiveesi. Tervetuloa mukaan rekrytointiprosessiin!

 

 

Mentek Advisors on rekrytointi-, suorahaku- ja valmennuspalveluita tarjoava asiantuntijayritys, joka yhdistää osaajat ja yritykset sekä verkostot vaikuttavalla tavalla. Tarjoamme palveluitamme modernin teknologian tukemana kaikkialla Suomessa. Mentek tulee sanoista menestyksen tekijä. Yritysten ja yhteisöjen menestyksen takana on aina menestyksen tekijä, ihminen. Kun menestyksen tekijät rekrytoidaan heille soveltuviin ja merkityksellisiin työtehtäviin, toisiaan täydentäviin työyhteisöihin ja kannustavan johtamiseen piiriin, syntyy menestystarinoita. Mentekillä missiomme on mahdollistaa menestys auttamalla menestyksen tekijöitä ja yrityksiä löytämään toisensa sekä yhdistämään heidän päämääränsä yhteiseksi tulevaisuudeksi. Olemme tukena myös muutostilanteissa, kun yksilö tai yritys kohtaa haasteita. www.mentek.fi

Hakuaika alkaa:
Työsuhteen tyyppi: Toistaiseksi voimassa oleva / vakituinen

Bronto Skylift Oy

Sijainti: Murskatie 3, Pori
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!