Työnjohtaja

Haemme Jyväskylän alueen toimipisteeseemme työhön osallistuvaa tuotannon

TYÖNJOHTAJAA

Tehtävässäsi vastaat saapuvan ja lähtevän materiaalin laadunvarmistuksesta ja päivittäisestä työnohjauksesta. Huolehdit myös työturvallisuudesta ja kunnossapidon suunnitelmallisesta toteutumisesta. Teet tiivistä yhteistyötä asiakkaiden, urakoitsijoiden ja materiaalin käsittelijöiden sekä muiden sisäisten sidosryhmien kanssa. Tietojärjestelmien käyttö on osa päivittäistä työtäsi.

Tehtävä edellyttää perusmetallien ja kierrätysmateriaalien tuntemusta, työkoneiden teknistä tuntemusta ja työkoneiden ajotaitoa sekä tietojärjestelmien käyttötaitoa. Metallialan koulutus ja työkokemus metalli- tai kierrätysalalla ovat tehtävässä eduksi. Tehtävä vaatii myös työnjohtokokemusta tai vähintäänkin kiinnostusta työnjohtoon. Olet luonteeltasi oma-aloitteinen, tarkka, yhteistyökykyinen ja joustava.

Tehtävä on toistaiseksi voimassa oleva ja alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian. Työaika on 37,5 tuntia/viikko. Tarjoamme mahdollisuuden mielenkiintoiseen työhön kiertotalouden parissa.

Lisätietoa tehtävästä saat palvelupisteen päällikkö Riitta Peltosalmelta puh. 020 781 7565 / riitta.peltosalmi@kuusakoski.com. Rekrytoinnissa avustaa Eezy Personnel, aluepäällikkö Terhi Tuukkanen p. 050 441 6658 / terhi.tuukkanen@eezy.fi Lähetä hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoiveineen 26.11.2020 mennessä osoitteessa www.eezypersonnel.fi.

Haku alkaa ja päättyy

Kuusakoski Oy

Kuusakoski on pohjoisen Euroopan johtava kierrätyspalveluja tarjoava yritys. Sen vahvuus perustuu materiaalin, kierrätyksen ja ympäristöteknologian osaamiseen.  Metallien kierrättämisen lisäksi yritys harjoittaa sähkö- ja elektroniikkalaitteiden käsittelyä sekä valmistaa materiaalikiertoon kelpaamattomista, energiaa sisältävistä jakeista polttoainetta.  Kuusakoski Group Oy:n liikevaihto vuonna 2019 oli 517,5 M€ ja se työllisti keskimäärin 2 095 henkilöä.  Yritys on perustettu vuonna 1914.

Sijainti: Jyväskylä
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!