Työnjohtaja

Etsimme työnjohtajia Raide-Jokeri -projektiin

Raide-Jokerin työnjohtajana osallistut katu- ja vesihuoltorakentamiseen  työmaapäällikön alaisuudessa. Työtehtäviisi voivat kuulua myös liikennejärjestelyt, valvontatehtävät sekä työnjohdolliset esimiestehtävät, tai muut työmaajohdon osoittamat tehtävät. Lopullinen tehtävänkuvauksesi ja työtehtäväsi muodostetaan koulutuksesi, osaamisesi ja oman mielenkiintosi perusteella. 

Odotamme työtehtävään sopivaa koulutusta, avointa allianssihenkistä otetta uusiin työtehtäviin sekä ryhmätyöskentelytaitoja. Aiempi kokemus työnjohtajan ja katu- ja vesihuoltorakentamisen menestyksekkäästä hoitamisesta katsotaan eduksi, mutta tärkeintä on sittenkin aito halu rakentaa jotain todella merkityksellistä – siis Raide-Jokeria, pääkaupunkiseudun modernia kaupunkiraitiotietä.

Tarjoamme hyvän työympäristön, reilut työkaverit ja ison organisaation edut ainutlaatuisessa ja suuressa projektissa. Työpaikkasi voi olla reitin varrella vaikkapa Otaniemessä, Leppävaarassa, Huopalahdessa, Oulunkylässä tai Itäkeskuksessa.

Lisätietoja tehtävästä antaa rakennuspäällikkö Jyrki Kataja 040866 1790 (jyrki.kataja@vr.fi) tai varatuotantopäällikkö Kari-Pekka Lumme 0408661811 (kari-pekka.lumme@vr.fi)  puhelimitse maanantaina 20.5.. klo 10-12.

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 24.5.2019 mennessä oheisen linkin kautta.

NRC Group Finland Oy on Suomen monipuolisin infrahankkeiden suunnittelutoimisto, rakennusliike ja kunnossapitäjä mukaan lukien kalustopalvelut ja ratamateriaalien toimitukset. Olemme mukana useassa infra-alan allianssissa tekemässä Suomen kiinnostavinta ja ympäristöystävällisintä infraa, kuten Tampereen Ratikka ja Raide-Jokeri. Yli 150 vuoden kokemus rautatiejärjestelmistä luo vahvan perustan infran kokonaisosaamiseen ja suurten urakoiden projektinhallintaan. 

NRC Finland on osa norjalaista NRC Groupia, joka on pohjoismaiden johtava infra-alan toimija Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiö tuottaa infra-alan elinkaaren kaikki palvelut raideinfrasta siltasuunnitteluun, ratarakentamisesta kunnossapitoon, maanrakennuksesta sähköön ja ympäristöön. NRC Groupin pääkonttori sijaitsee Lysakerissa, Oslossa ja yhtiöllä on yhteensä yli 20 toimipistettä Norjassa, Suomessa ja Ruotsissa. Yhtiöiden yhteenlaskettu liikevaihto vuonna on noin 600 miljoonaa euroa. Konsernissa työskentelee yhteensä yli 2500 infrahankkeiden ammattilaista, joista runsaat 1400 Suomessa. Yhtiön osake noteerataan Oslon pörssissä.

Haku alkaa ja päättyy

NRC Group Finland

Me olemme #yhdessävahvempi.

Olemme NRC Finland - Suomen suurin radanrakentaja ja yksi suurimmista infra-alan rakennusliikkeistä ja suunnittelutoimistoista.

Sijainti: Valimotie 1
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!