Työnjohtoon harjoittelijoita kesäksi 2019

Tule muuttamaan rakennusalaa!

Haluatko olla mukana rakennusalan huippujengissä? Kesäharjoittelijahakumme on nyt käynnissä!

Etsimme kesäksi 2019 työnjohtoharjoittelijoita pääkaupunkiseudulle monipuolisiin uudis-, modernisointi- ja asuntorakentamisen hankkeisiimme sekä putkiremonttikohteisiimme. Tulet vastaamaan eri työvaiheiden ja kokonaisuuksien työnjohdosta sekä toimit esimiestehtävissä työmaalla. Opit käytännön ja perehdytyksen kautta työnjohtajan vastuualueeseen keskeisesti kuuluvien tehtävien hoitamista.

Sovit työnjohtoharjoittelijaksi erityisen hyvin, jos olet suorittamassa soveltuvaa rakennusalan tutkintoa (esim. rakennusmestari, rakennusinsinööri tai DI).  Aikaisempi työkokemus rakennusalalta on etu, mutta vielä tärkeämpää on asenteesi. Meille on tärkeää löytää vauhdikkaaseen kulttuuriimme sopivat tekijät. 

Jos sinusta tuntuu siltä, että sopisit mainiosti joukkoomme, anna meidän kuulla sinusta. Odotamme innolla hakemustasi! Haethan 31.1.2019 mennessä alla olevan Hae tähän työpaikkaan -painikkeen kautta.

Haku alkaa ja päättyy

Fira

Kaupungit kasvavat ja elävät ihmisten mukana, asukkaiden ehdoilla. Fira on rakennusalaa uudistava kasvuyritys, joka rakentaa kaupunkia ihmisten kanssa ja luo mahdollisuuksia uudelle liiketoiminnalle. Fira-konserniin kuuluvat monipuolisia uudis-, korjaus- ja modernisointihankkeita päätoteuttajana tekevä Fira Oy, uusia palvelukonsepteja kehittävä ja rakennusalaa digitalisoiva Fira Palvelut Oy sekä kokonaan uudenlaisia toimintamalleja kehittävä älyliiketoiminta. Fira-konsernin pääkonttori sijaitsee Vantaalla, ja vuonna 2017 konsernin liikevaihto oli 217 miljoonaa euroa.

Sijainti: Teknobulevardi 3-5, 01530 Vantaa
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!