Työnjohtoon harjoittelijoita kesäksi 2020

Fira on dynaaminen kasvuyritys ja innovatiivisten ihmisten yhteisö. Rakennamme hyviä koteja ja työpaikkoja, eläviä kaupunkiympäristöjä ja parempaa arkea. Uudistamme rakennusalaa hyödyntäen digitaalisia ratkaisuja, tiedolla johtamista ja ihmisten vuorovaikutusta. Haluamme olla rakennusalan rohkea suunnannäyttäjä nyt ja tulevaisuudessa. Meillä on vauhdikas ja avoin työyhteisö, jossa perinteet ja tulevaisuus kulkevat käsi kädessä. Läpinäkyvyys, välittäminen ja luottamus arvoina ohjaavat toimintaamme.

Vuonna 2002 perustetussa yrityksessämme työskentelee tällä hetkellä noin 300 raudanlujaa ammattilaista. Omistajina ovat iso joukko firalaisia, Ilmarinen ja Tesi (Suomen Teollisuussijoitus Oy). Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 226 miljoonaa euroa. Päätoimipisteemme sijaitsee lähellä Helsinki-Vantaan lentoasemaa.

 

Haluatko olla mukana rakennusalan huippujengissä? Kesäharjoittelijahakumme on nyt käynnissä!

Etsimme kesäksi 2020 työnjohtoharjoittelijoita pääkaupunkiseudulle monipuolisiin uudis-, modernisointi- ja asuntorakentamisen hankkeisiimme sekä putkiremonttikohteisiimme. Tulet vastaamaan eri työvaiheiden ja kokonaisuuksien työnjohdosta sekä toimit esimiestehtävissä työmaalla. Opit käytännön ja perehdytyksen kautta työnjohtajan vastuualueeseen keskeisesti kuuluvien tehtävien hoitamista. Digitalisaatio on tullut myös rakennusalalle, ja koska Fira on tässä edelläkävijä, saat koulutuksen alan cooleimpiin digitaalisiin työkaluihin, joita pääset hyödyntämään käytännössä työmaalla. 

Sovit meille työnjohtoharjoittelijaksi, jos olet suorittamassa soveltuvaa rakennusalan tutkintoa (esim. rakennusmestari, rakennusinsinööri tai DI). Toivomme myös, että sinulla on jo jonkin verran työkokemusta rakennusalalta, sillä meillä pääset tekemään ihan oikeita hommia, mutta vielä tärkeämpää on asenteesi. Meille on tärkeää löytää vauhdikkaaseen kulttuuriimme sopivat tekijät. 

Viime kesän harjoittelijoidemme sanomaa:

"Parasta on ollut, että on saanut vastuuta kokoajan lisää ja avoin ilmapiiri yrityksessä."

"Pääsin hyvin porukkaan ja sain vastuuta. Oikeat työtehtävät, ei pelkkien vikalistojen ja TR-mittausten teko."

"Liiketoimintamalli ja toiminnan arvot ovat ehdottomasti parhaat, mihin olen toistaiseksi rakennusalalla törmännyt."

"Sopivan kokoinen firma jossa ei ole "lokeroiduttu" tai alettu liian jäykäksi."

"Jotenkin on tuntunut, että tämä kesä on mennyt nopeammin kuin aikaisempina vuosina. Ihan kuin olisi aloittanut vasta viime viikolla työt. Mielenkiintoinen ja vaihteleva työ, jossa jokainen työpäivä on erilainen. Parasta tietenkin toimiva ja mukava työilmapiiri."

"Firalla parasta on jälleen kerran ollut positiivinen ja ahkera tekemisen meininki sekä tietenkin työkaverit."

 

Jos sinusta tuntuu siltä, että sopisit mainiosti joukkoomme, anna meidän kuulla sinusta. Odotamme innolla hakemustasi! Haethan 31.1.2020 mennessä alla olevan Hae tähän työpaikkaan -painikkeen kautta.

Haku alkaa ja päättyy

Fira

Fira on rakennusalaa uudistava kasvuyritys, joka rakentaa kaupunkia ihmisten kanssa ja luo mahdollisuuksia uudelle liiketoiminnalle. Fira-konserniin kuuluu asuntoja, liike- ja toimitiloja, modernisointia ja putkiremontteja päätoteuttajana tekevä Fira Oy sekä digitaalisia ja modulaarisia palveluja kehittävä älypalvelut. Fira-konsernin pääkonttori sijaitsee Vantaan Technopoliksessa, ja vuonna 2018 konsernin liikevaihto oli 226 miljoonaa euroa.

Sijainti: Teknobulevardi 3-5, 01530 Vantaa
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!