Työntekijä Kotipizzalle Jämsään

Haemme asiakkaallemme Jämsään

KOTIPIZZA-TYÖNTEKIJÄÄ!

 

Haluaisitko pitkäaikaisen työsuhteen nopeatempoisessa työympäristössä loistavan tiimin ympäröimänä? Meillä on tarjota Sinulle juuri sellainen! 

Työntekijämme ovat monitaitureita ja työtehtävät ovat monipuolisia - tehtäviin kuuluvat siis kaikki pizzerian työtehtävät, asiakaspalvelusta pizzan leipomis- ja paistotehtäviin sekä kotiinkuljetukseen. Tässä työssä pääset työskentelemään lähellä asiakkaita ja herkullista ruokaa tunnetun ja luotettavan konseptin kanssa. Kaikkiin työtehtäviin saa kattavan perehdytyksen, jolla takaamme, että voit onnistua työssäsi parhaalla mahdollisella tavalla! 

Jotta voimme tarjota sinulle tämän mahdollisuuden, tulisi sinulta löytyä ajokortti taskustasi ja päälle hieman ajokokemusta. Tämän lisäksi tarvitset vielä hygieniapassin ja olet valmis töihin. Toivomme, että pystyt sitoutumaan työhön pitemmäksikin aikaa, ja olet valmis työskentelemään useampana päivänä viikossa. 

 

Työ alkaa sopimuksen mukaan, ja työaika on noin 70h/3vko. 

Palkkauksessa noudatamme ravintola-alan työehtosopimusta.

 

Oletko sinä etsimämme huipputekijä? Lähetä hakemus pian, sillä käsittely alkaa jo hakuajalla.

 

Lisätietoja: Katri Lyytikäinen p. 040 651 7913 (arkisin 8-14)

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Osa-aikainen

Odotamme hakijalta seuraavia asioita:

  • reipasta ja ripeää työotetta
  • asiakaspalveluhenkisyyttä

Lisäksi eduksesi on:

  • aiempi Kotipizza-kokemus
  • aiempi kokemus tai koulutus ravintola-alalta

SOL Henkilöstöpalvelut Oy

SOL on osaava, monipuolinen ja kansainvälinen palvelualan perheyritys. Iloisiin SOLilaisiin kuuluu niin turva-alan ammattilaisia, kiinteistönhuollon pioneereja kuin siivouspalvelujen spesialisteja. Henkilöstöpalvelut ratkaisevat työvoimatarpeet joustavasti. Kuluttajille tarjoamme pesulapalveluita kautta maan.

Iloinen työn tekeminen ja kannustava, yhteistyöhenkinen ilmapiiri ovat meille SOLissa tärkeitä. Seuraamme säännöllisesti henkilöstön työtyytyväisyyttä Ilopuntari-kyselyn avulla ja kehitämme toimintaamme saamamme palautteen avulla. Iloisen työyhteisön lisäksi tarjoamme mahdollisuuden kouluttautumiseen ja ammattitaidon kehittämiseen.

Sijainti: Jämsä
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!