Työpäällikkö

Haemme nyt Kuusan Maansiirron ammattitaitoisen tiimin vahvistukseksi

TYÖPÄÄLLIKKÖÄ

vastaamaan projektien ja työkohteiden onnistuneesta läpiviennistä. Työnkuvaan sisältyvät mm.  tarjouslaskenta, suunnittelutyö, aikataulutus, työnjohto ja yhteistyö sidosryhmien kanssa. Tehtävä on käytännönläheinen ja edellyttää valmiutta monipuoliseen työnkuvaan.

Edellytämme vähintään AMK-tasoista insinöörin (maanrakennus/talonrakennus) koulutusta ja alan käytännön työkokemusta, mielellään työnjohdollisista tehtävistä. Tietotekniikkataitojen odotamme olevan hyvällä tasolla ja kielitaidon sujuvan suomen kielen lisäksi myös englannin perustasoinen. Tehtävässä matkustustarve on projektityömaa-alueille.

Odotamme henkilöltä organisointikykyä, sitoutuneisuutta ja kykyä työskennellä paineen alaisuudessa. Työssä sinua motivoi myös yrityksen toimintojen kehittäminen yhdessä henkilöstön ja toimitusjohtajan kanssa. Arvostamme aikaansaavaa ja motivoitunutta työskentelyasennetta sekä hyviä yhteistyötaitoja.

Tässä erinomainen mahdollisuus työskennellä monipuolisessa ja vakituisessa työssä, kattavasti erilaisia infrarakentamisen palveluja tarjoavan yrityksen palveluksessa. Tehtävästä maksetaan kilpailukykyinen kuukausipalkka ja voit työpaikkaa hakiessasi ilmoittaa palkkatoiveesi. Tutustu yritykseen www.kuusanmaansiirto.fi.

Rekrytoinnista vastaa ja lisätietoja tehtävästä antaa Eezy Personnelilla Executive Search Consultant Liena Silen, puh. 040 4826770.

Hae työpäällikön tehtävään lähettämällä vapaamuotoinen hakemus ja CV viimeistään 12.4.2020 mennessä www.personnel.fi -sivujen kautta.

Haku alkaa ja päättyy
Työsuhteen tyyppi: Vakinainen

Kuusan Maansiirto

Kuusan Maansiirto on vuonna 1961 perustettu maanrakennukseen ja louhintaan erikoistunut yritys. Ammattitaitoista henkilöstöä on n. 25 ja liikevaihtoa reilut 4 milj. euroa. Toiminta-alueena on pääsääntöisesti Kymenlaakso, Päijät-Häme ja Etelä-Karjala. Kuusan Maansiirto on RALA:n pätevöimä yritys.

Sijainti: Kiltatie 7, Kuusankoski
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!