Työpäällikkö

Tampereen Infra Oy
Patamäenkatu 18, Tampere
Haku alkaa ja päättyy

Haemme nyt

TYÖPÄÄLLIKKÖÄ

liikennealueiden kunnossapitoon.

 

Työpäällikkönä vastaat liikennealueiden kunnossapidon operatiivisesta johtamisesta taloudellisten ja toiminnallisten tulostavoitteiden mukaisesti. Huolehdit sopimusvelvoitteiden toteutumisesta sekä tuotannon jatkuvasta kehittämisestä, toiminnan tehokkuudesta ja resursoinnista, sekä sidosryhmäyhteistyöstä. Työpäällikkönä keskityt vastuualueesi johtamiseen, etkä säikähdä sääolosuhteista tai mediahuomiosta johtuvien äkillisten muutosten tuomaa painetta ja muuttuvia tilanteita. Johdat vastuualuettasi Tampereen Infran strategian, arvojen ja johtamisperiaatteiden mukaisesti. Toimit esihenkilönä työmaapäälliköille ja työnjohtajille. Raportoit tehtävässäsi suoraan toimitusjohtajalle.

Sinulta löytyy soveltuva infra-alan insinöörin tutkinto, sekä työkokemuksen kautta hankittua osaamista. Tehtävässä menestyminen edellyttää vahvoja johtamis- ja vuorovaikutustaitoja, sekä aikaansaavaa asennetta ja rohkeutta toimintatapojen uudistamiseen. Henkilönä olet jämäkkä, johdonmukainen ja kannustava. Hoidat tehtäväsi itsenäisesti ja aloitteellisesti ja olet asenteeltasi ratkaisukeskeinen. Sinulta löytyy paineensietokykyä, päätöksentekokykyä ja joustavuutta, sekä halua kehittyä urallasi eteenpäin.

Tarjoamme mm. liikunta- ja kulttuuriedun, Tampereen kaupunkikonsernin vakuutuskassan edut, tuetun lounasruokailun, pitkän lomaoikeuden, mahdollisuuden kuntosalin käyttöön, sekä loistavan tilaisuuden päästä mukaan rakentamaan uudistuvaa Tampereen Infraa hyvässä porukassa uuden strategiakauden alkaessa!

Lisätietoja tehtävästä antaa:

toimitusjohtaja Lauri Niemi, p. 040 513 1676, lauri.niemi@tampere.fi ja

hallinto- ja henkilöstöjohtaja Sanna-Leena Puntola, p. 040 194 8031, sanna-leena.puntola@tampere.fi

Lähetä hakemuksesi ja CV:si palkkatoivomuksineen 7.3.2021 mennessä www.eezypersonnel.fi/avoimet-tyopaikat/ kautta.

Tampereen Infra Oy

Innostu Infrasta ja tule tekemään merkityksellistä työtä, joka näkyy jokaisen tamperelaisen sujuvassa arjessa!

Tampereen Infra Oy tuottaa yhdyskuntatekniikan kunnossapito-, rakentamis- ja paikkatietopalveluja sekä kalusto- ja korjaamopalveluja. Yhtiö kuuluu Tampereen kaupunkikonserniin ja on Tampereen kaupungin omistama yhtiö. Tampereen Infra Oy:n liikevaihto on yli 50 milj. euroa ja vakituisen henkilöstön määrä yli 300 henkilöä. Tampereen Infra Oy on liikevaihdon ja henkilöstön lukumäärän perusteella tarkasteltuna yksi merkittävimmistä Tampereen kaupungin omistamista yhtiöistä.

Tampereen Infra on kunta-asiakkaiden haluttu luottokumppani. Perustehtävämme on rakentaa ja ylläpitää kotiseutumme infraa kestävästi, jotta täällä olisi hyvä elää ja asua, mukava harrastaa ja viettää vapaa-aikaa. Päämäärämme on olla kotiseutumme arvostetuin infra-alan osaaja, joka sujuvoittaa arjen toimintaa ja elämysten hankkimista pitämällä hyvää huolta kotiseudustamme ja sen viihtyisyydestä.

Tampereen Infrassa panostetaan henkilöstön osaamiseen ja hyvinvointiin ja arvojemme siemenenä onkin ajatus: Onnistumisia tehdään yhdessä.

Tässä työssä pääset jättämään oman kädenjälkesi Tampereen kaupunkikuvaan. Voit olla etsimämme henkilö, jos pyrit aina sujuvaan työhön ja suunnitelmalliseen lopputulokseen, työskentelyäsi siivittää aikaansaamisen ilo ja saat energiaa yhteistyöstä.

Tule mukaan tekemään porukalla parempaa kylänraittia!

 

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!