Vakituinen / Teknobulevardi 3-5, 01530 Vantaa

Työpäällikkö

Hae tähän työpaikkaan

”Fira on rakennusalan uudistaja ja tiedolla johdetun palvelurakentamisen rohkea suunnannäyttäjä. Datan hyödyntäminen, digitaaliset ratkaisut, ihmisten välinen vuorovaikutus ja yhteistyö ovat toimintamme ytimessä. Meillä on avoin työyhteisö, jossa ihmisiä kuunnellaan. Läpinäkyvyys, välittäminen ja luottamus arvoina ohjaavat toimintaamme."

Firan Putkiremonttien tuotanto on järjestetty tuotantojuniksi. Junassa työskentelee tiimi, joka tekee perättäiset työmaat, joissa asuntojen työt on limitetty yhdeksi jatkumoksi. Junia on kehitetty systemaattisesti useamman vuoden ajan. Tuottavuutta on saatu kehitettyä ja myös asiakastyytyväisyys on korkea.

Nyt on mahdollisuus tulla jatkamaan tätä työtä yhteen junaan työpäällikön roolissa. Junan pitkäjänteisen kehittämisen lisäksi rooliin kuuluu perinteisempiä työpäällikön tehtäviä, kuten tilaajayhteistyö, esimiestyö ja talousjohtaminen. Tiimi on erittäin hitsautunut työnjohdosta koko asennusryhmään asti. Tässä on erinomainen mahdollisuus tulla johtamaan tiimiä, jossa toiminnan perusasiat ovat kunnossa. Työlle on luvassa täysi tuki, sillä tämänhetkinen työpäällikkö on siirtymässä vaiheittain sparraamaan myös muita tiimejä niin putkiremonteissa kuin asuntorakentamisessakin, jolloin rinnakkaiselo tulee jatkumaan sovittavan ajan.

Odotamme: Odotamme vahvaa tuotannon johtamiskykyä yhdistettynä rakentamisen ammattiosaamiseen ja asiakaspalvelulähtöisyyteen. Tehtävässä menestyminen edellyttää soveltuvaa tuotantotalouden tai rakennusalan koulutusta (diplomi-insinööri, rakennusinsinööri tms.), ymmärrystä ja kokonaisnäkemystä työmaaprojektien johtamisesta, täsmällistä ja vastuullista työotetta sekä hyviä vuorovaikutustaitoja.

Meillä pääset työskentelemään osana avointa, mutkatonta ja ammattitaitoista työyhteisöä. Saat myös tavallista laajemmat työterveyshuollon palvelut, vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen, puhelin- ja lounasedun sekä liikunta- ja kulttuuriedun. 

Mikäli kiinnostuksesi herää, otathan yhteyttä niin keskustellaan asiasta lisää!

Lisätietoja - Sami Kokkonen, putkiremonttilinjan johtaja 0400 204250

Työpaikasta lyhyesti

  • Työpäällikkö, Vakituinen
  • Fira, Teknobulevardi 3-5, 01530 Vantaa
  • Haku alkaa ja päättyy
Hae tähän työpaikkaan

Fira

”Rakennamme hyviä koteja ja työpaikkoja, parempaa arkea ja kestävää tulevaisuutta. Fira-konserniin kuuluu asuntoja, liike- ja toimitiloja, modernisointia ja putkiremontteja päätoteuttajana tekevä Fira Oy ja modulaarisia kylpyhuoneratkaisuja kehittävä Fira Modules Oy. Fira-konsernin pääkonttori sijaitsee Vantaan Technopoliksessa ja vuonna 2019 konsernin liikevaihto oli 218 miljoonaa euroa."

”Visiomme on vahvistaa rooliamme palveluyhtiönä, joka luo uutta kysyntää uusilla ratkaisuilla. Sananlaskumme sanoo ”Jos haluat mennä nopeasti, mene yksin. Jos haluat mennä pitkälle, mennään yhdessä.”

Sijainti: Teknobulevardi 3-5, 01530 Vantaa
Osoite kartalla

Oletko varma, että haluat peruuttaa tämän hakemuksen?

Muutoksia tallennetaan
Muutoksia tallennetaan
Tallennettu!